Şifresiz! Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı ne hangi kanalda?

Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Hollandalı hakem Danny Makkelie'nin yöneteceği bu kritik karşılaşmada galip gelen takım, adını yarı finale yazdıracak. Peki, Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı ne zaman? Bayern Münih-Arsenal maçı saat kaçta? Bayern Münih-Arsenal maçı hangi kanalda? İşte, Bayern Münih-Arsenal maçı hakkında merak edilenler...

Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki yarı finalist belli oldu. Bu akşamın müsabakalarının ardından ise yarı finale yükselecek iki takım daha netleşecek. İlk maçta 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan Bayern Münih-Arsenal karşılaşmasının rövanşı, bu akşam Allianz Arena'da gerçekleşecek. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacak Bayern Münih-Arsenal maçı, şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Peki, Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman? Bayern Münih-Arsenal maçı saat kaçta? Bayern Münih-Arsenal maçı hangi kanalda yayınlanacak?

BAYERN MÜNİH-ARSENAL ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Bayern Münih-Arsenal Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Allianz Arena'da oynanacak olan mücadele TV8,5 ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek.

Spor Haberleri