Akbank Chip Parada Sınır Tanımıyor! 1000 TL Chip Para Hesabınıza Yüklenecek!

Akbank'ın son kampanyasıyla birlikte Chip para müjdesi verildi. Üstelik Axess kredi kartı olanların yararlanabileceği kampanyada 1000 TL'lik Chip para hediyesi sunuluyor.

Akbank Chip Parada Sınır Tanımıyor! 1000 TL Chip Para Hesabınıza Yüklenecek!

Akbank önemli bir kampanya ile karşımıza çıktı. Chip para fırsatını değerlendirmek isteyenler için müjdeli haber verildi. Peki güncel olarak 1000 TL Chip para nasıl kazanılacak?

Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük bankalardan birisi olan Akbank sürpriz bir kampanyayı devreye aldı. Axess’e başvuru yapan Akbank müşterilerine duyurulan bilgiye göre, 1.000 TL’ye varan chip-para kazanabilirsiniz. İlk kez Axess’e başvuru yapan kişiler için 1.000 TL üzeri alışverişlerde 200 TL’den başlayarak harcamalar sürdükçe chip para kazanmak aktif edildi. Öte yandan ilk yıl kart ücreti ödememe şartı da bulunuyor.

Akbank’tan yapılan son dakika açıklamasına göre 1.000 TL chip para kampanyası için son günler yaklaştı. Axess’e başvuru yapan Akbank müşterileri 1.000 TL’ye varan chip-para kazanma hakkı elde etti. Sunulan bu kampanya 31.12.2022 tarihinde sona erecek. Kampanyayla ilgili detaylı bilgi banka tarafından paylaşıldı.

1.000 TL’YE KADAR ÇIKIYOR

1.000 TL’ye varan chip-para kazanmak için Axess’e şimdi başvurmanız gerekiyor ve kampanya böyle başlatılıyor.

SON TARİH BELLİ OLDU

Verilen bilgilere göre, 31.12.2022 tarihinde sona erecek kampanya ilk kez Axess kredi kartı başvurusu yapanlara ödenecek.

CHİP PARA KAZANMA FIRSATI…

Axess’e başvuru yapan Akbank müşterilerine duyurulan bilgiye göre, 1.000 TL’ye varan chip-para kazanabilirsiniz.

3 GÜN KALDI

İlk kez Axess’e başvuru yapan kişiler için 1.000 TL üzeri alışverişlerde 200 TL’den başlayarak harcamalar sürdükçe chip para kazanmak aktif edildi.