15 kasım günlük burç yorumları! Başak burçlarına kötü haber geliyor

15 Kasım 2023 burç yorumları geldi! Bakalım hangi burcun aşktan yana yüzü gülerken, hangisi tüm şanssızlığı ile güne geçirmeye çalışacak...

15 kasım günlük burç yorumları! Başak burçlarına kötü haber geliyor

Bugün Boğa burcu bir sürprizle karşılaşabilir, Yengeç, Akrep ve Balık burcu için maddi fırsatlar kapıda. Oğlaklar yorgun, Kovalar seyahatte. 12 burç için astrolojiye dair bilgiler hayata bakış açısını değiştirebilir. İşte 15 Kasım günlük burç yorumları...

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç burcu, eğitim, sosyal medya ve bulunduğun firmada kendini göstermek için büyük bir destek alacaksın. Hayatındaki kişinin ailesinin de sana olan tutumu mutluluk getirici olabilir. Seyahat planları yapmak istiyorsan iş sürecinle ilgili olabilecek aksaklıkları düzenlemeyi ihmal etme.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, maddi kaynaklarını planlamak için doğru zaman. Elindeki parayı harcarken dikkatli adım atmak önemli. Hayata dair arkandan dönen ne varsa bırak teslim ol, ruhuna odaklan. Belki de bu günlerde hayat sana özel hayatınla ilgili tekrar bir sürpriz hazırlamaya çalışıyordur.

İkizler: Sevgili İkizler burcu, ilişkilerinde yapıcı tutumun arandaki soğukluğu örtüyor. Çevrenin genişleyeceği günlerden geçebilirsin. Yakın arkadaşlarınla eğlenceli faaliyetler içerisinde olabilirsin. Ailenle ilgili bazı konularda sabırlı davranmak hem sana hem de aile büyüklerine iyi gelecek.

Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, çalışma hayatındaki fırsatları fark etmelisin. Bu süreç seni kariyer konularınla ilgili hızlandırmaya götürebilir. Maddi kaynaklarını dengelemen gereken günlerden geçiyor olabilirsin ancak alamadığın ödemeleri toparlayacaksın. Özel hayatında fark ettiklerin karşısında gerçekten nerede olmak istiyorsun?

Aslan: Sevgili Aslan burcu, özel hayatının desteklendiği enerji alanları seninle birlikte. Hayalini kurduğun ne varsa gerçekleşme aşamasında ancak tam olarak sen neler yapmak istiyorsun? Seyahat planları gündemindeyken, aklını karıştıran o kişiyle kader çarkı dönmek üzere.

Başak: Sevgili Başak burcu, yakınlarının hastanesel süreçleri bulunuyorsa toparlanma aşamasında olabilirler. Ruhunu sıkan üzen ne varsa artık atmak isteyeceksin. Ancak bu süreç içerisinde ağzından çıkan kelimelerin geri dönüşü olmayacağını da bilmelisin. Harcamalara dikkat.

Terazi: Sevgili Terazi burcu, uluslararası planlar yapmak için önemli bir zamandan geçmektesin. Yerleşme, eğitim ve vatandaşlık konularını araştırabilirsin. Hayatındaki kişiyle alacağın önemli kararlar geçmişi ilgilendiriyor. Geçmişteki üzüntülerin yerine şimdi yeni bir döngüye hazırlık zamanı.

Akrep: Sevgili Akrep burcu, iş hayatında maddi konularla ilgili yurt dışı ve yabancı şirketler bulunuyorsa değerlendirebilirsin. Ancak yerli şirketler için şuan zamanı değil. Alamadığın ödemeleri toparlamak için de fırsatların bulunuyor.

Yay: Sevgili Yay burcu, özel hayatında gelişen konuların nedenini ve sonucunu çok da anlayamıyor olabilirsin. Ruhunun sıkıldığı pek çok olaydan kurtulacaksın. Hayatında kalması gereken kişiler kalıyor, gitmesi gereken kişilerse kendiliğinden yol alıyor olacak.

Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, ailenden destek alacağın şahane enerjiler altındasın. Belki özel hayatın belki de iş hayatında bazı değişen durumlar bulunuyor. Belki de yurt dışına ya da şehir dışına taşınmak için araştırma halinde de olabilirsin. Hayatında seni yoran durumlar hakkında şimdi karar zamanı olacak merak etme.

Kova: Sevgili Kova burcu, hayatındaki kişiyle seyahat, davet ve organizasyonların içerisinden geçebilirsin. Kavga ve münakaşaların yerine eğlenceli vakitler şimdi seninle. Çalışma hayatında güvenmemen gereken kişilerle aldığın yola dikkat.

Balık: Sevgili Balık burcu, kariyer yolculuğun için karşına çıkan fırsatları değerlendirmelisin. Arkandan kuyunu kazanlarla yüzleşirken, yöneticilerinle aranda çıkabilecek sıkıntıları görmezden gelmemelisin. Özel hayatınla ilgili ben-sen kavgalarına dikkat.