2024'ün moda rengi belli oldu! Bu rengi giyen çok konuşulacak

Pantone Color Institute, 2024 yılı için modanın yeni rengini belirledi. Giyimden aksesuara, ev dekorasyonundan kişisel aksesuarlara kadar her alanda kullanacak olan bu renk herkes tarafından merak ediliyor. Peki, 2024 yılının moda rengi ne olacak? Detaylar haberimizde...

2024'ün moda rengi belli oldu! Bu rengi giyen çok konuşulacak

2024 yılına sayılı günler kala moda tutkunları, 2024 yılının moda renginin ne olacağını merak etmeye başladı. Her sene Pantone Color Institute tarafından belirlenen yılın rengi, 2024 için de belirlendi. Peki, 2024 yılında hangi renk hayatımıza girecek? İşte, 2024 yılının moda rengi...

2024'ÜN RENGİ BELLİ OLDU

haber-fotograflari-5.jpg

Pantone Color Institute, 2024 yılı için modanın yeni yıldızını belirledi: Şeftali Tüyü (Peach Fuzz). Bu yılın rengi olarak belirlenen şeftali tüyü, gardıroplarımızı sıcak ve yumuşak bir atmosferle dolduracak. 2023'te göz kamaştıran Viva Magenta'nın ardından, bu yıl daha yumuşak ve kadifemsi bir ton ön plana çıkıyor.

Pantone Color Institute tarafından seçilen bu sıcak ton, hem kışlık hem de ilkbahar kıyafetlerimizde sıkça karşımıza çıkacak. Şeftali tüyü, geçmişte de moda dünyasında sıkça rastlanan bir renkti, ancak 2024'te bu renk giyimden aksesuara, ev dekorasyonundan kişisel aksesuarlara kadar her alanda hakim olacak.

haber-fotograflari-6.jpg

Kış modasında şeftali tüyü dokunuşları

Şeftali tüyü rengi, kış gardıroplarımıza sıcaklık ve neşe katacak. Yeni sezonda bu rengi özellikle eşarplar, atkılar, kazaklar, elbiseler ve hatta pantolonlar ve gömleklerde göreceğiz. Şeftali tüyü, soğuk kış günlerinde bile sıcak bir atmosfer yaratmayı vaat ediyor. Ayrıca bu renk, siyah, gri ve lacivert gibi renklerle kolayca uyum sağlayan spor ayakkabılarda da sıkça tercih edilecek gibi görünüyor.

Pantone Color Institute, şeftali tüyünü "insanları bir araya getiren ve ruhu zenginleştiren" bir renk olarak tanımlıyor. 2024 yılında modanın bu yeni yıldızına hazır olun; zira şeftali tüyü, stilinizi sıcak ve davetkar bir dokunuşla zenginleştirecek.