Aslan ve Başak burcu uyumlu mu? Aslan ve Başak burcunun aşk uyumu

Aslan ve Başak burcu uyumlu mu? Aslan ve Başak burcunun aşk uyumu nasıldır? Aslan ve Başak burcu iyi anlaşabilir mi? İşte detaylar...

Aslan ve Başak burcu uyumlu mu? Aslan ve Başak burcunun aşk uyumu

Aslan ve Başak burcu uyumlu mu? Aslan ve Başak burcunun aşk uyumu nasıl? Özgüven patlaması yaşayan Aslan burcu, titizlik ve eleştiri uzmanı Başak burcuyla nasıl bir ilişki içinde olabilir? Bu ikilinin ilişkisi hakkında tüm detayları sizinle paylaşıyoruz:

ASLAN VE BAŞAK BURCU UYUMLU MU?

Sabit bir ateş burcu olan Aslan, başlangıçta Başak'ın değişken dünya enerjisiyle herhangi bir ortak zemin göremeyebilir. Aslan, Başak burcunu biraz gergin ve çamura saplanmış biri olarak görebilir. “Eğlence ve kendiliğindenlik nerede?” merak edebilirler. Buna karşılık Başak, Aslan'ın atılgan tavrını kolayca fazla gösterişli ve inatçı takıntılarını zalimce görebilirdi. “Bir kişinin gerçekte ne kadar ilgiye ihtiyacı var?” Başak derin düşüncelere dalabilir.

Başak yalnızca Aslan'ın nereden geldiğini anlamaya değil, aynı zamanda ona değer vermeye ve ona hayran olmaya başlayacaktır. Başlangıçta gösteriş olarak algıladıkları şeyi, çok daha kalp merkezli ve içten bir şey olarak görecekler.

Aslanların bu dünyada tek istediği, kim oldukları ve ne verdikleri konusunda onay almaktır. Aslanlar ilgi odağı olmayı bir hizmet olarak görürler. Başkaları için performans sergilerler; bu neşe, cömertlik ve ruh halini hafifleten eğlence getirir. Bu, Aslan'ın gerçek amaçlarına yeterince dikkat etmeyen başkaları tarafından onların büyük yürekliliğinin büyük bir ego olarak yanlış yorumlandığı anlamına gelebilir. Ve doğal olarak Aslanlar genellikle herkesin gözlerinin kendilerinde olduğunu varsayarlar ve bunun diğer burçlar için her zaman geçerli olmadığını öğrenince cesaretleri kırılabilir. Ancak Başak için bu aslında doğrudur. Başak burcu, güneş enerjileri çok farklı olduğundan, başlangıçta bile Aslan'ı büyüleyici bulacaktır. Ve burası Başak'ın imzası olan keskin analitik zekasının, Aslan'ın ihtiyaç duyduklarını bilmediği bir nimet olacağı yerdir.

Hizmet etmek için yaşayan ve aynı zamanda başkalarının onayına değer veren bir burç olan Başak, Aslan'ın sıklıkla gözden kaçırılan ve yeterince rapor edilmeyen bir yönünü görecektir. Aslan'ın çeşitli performansları hakkında, dramatik gösterilerden ayrıntılı hikayelere ve cömert samimiyete kadar işledikleri tüm bilgileri sentezleyecekler ve Aslan'ın, benliğini sanat olarak kullanacak kadar benmerkezci olmadığı sonucuna varacaklar. Aslan sanatlarını hizmet olarak görüyor. Başaklar bunu anladığında, Aslan burcu partnerlerinin başkalarına alçakgönüllü sadakat ve kabul sağlama konusundaki farklı yaklaşımlarına takdirlerini göstereceklerdir. Bu eşleşme, başlangıçta sahip olduklarını bilmedikleri ortak bağı bulabilecek. Başak burcu için ortak noktaları bulmak, başkalarıyla bağlarını güçlendiren şeydir. Ve Aslan, Başak burcuna inanıldığından çok daha fazla şükran yağdıracak.

Aslan ve Başak birlikte oldukça zorlu iş ortakları olabilirler. Birleşik enerjileri, ortak bir çabaya yaratıcı kıvılcımlar ve organizasyonel takip getirme yeteneği sağlar. Romantik bir ilişki her iki tarafın da daha fazla çalışmasını gerektirebilirken, Aslan ve Başak kendilerini kolaylıkla kararlı iş ortakları ve en iyi arkadaşlar olarak bulabilirler. Biri şovmen olacak, diğeri ise kitapların bakımını yapacak, bu da sonuçta her ikisinin de güçlü yanlarına etki edecek. Bilmeyenler için tuhaf bir çift olabilirler ama Aslan ve Başak için bu ikisi diğerinin aslında ne kadar özel olduğunu biliyor.