Bu 5 madde ile ilk buluşmada oğlak erkeğini etkileyeceksiniz

Eğer ki bir oğlak erkeğinden hoşlanıyorsanız veya bir oğlak erkeği ile buluşmaya çıkacaksanız bilmeniz gereken bazı şeyler var! İşte zeki ve kariyer odaklı oğlak erkeğini ilk buluşmada etkileme yöntemleri...

Bu 5 madde ile ilk buluşmada oğlak erkeğini etkileyeceksiniz

Oğlak burcu erkekleri zeki, ağırbaşlı ve yetenekli olur. Oğlak burcu erkeği ile anlaşmak için için minimum zekaya sahip olmak gerekiyor. İşte detaylar...

OĞLAKLARLA BAŞLAMADAN ÖNCE 5 KURAL

1.Oğlak burcu erkeği ile buluşuyorsan renklerini koyult!

166365387253mykaleid-071120232eb2ffe7.webp

Oğlak burcu erkeği ile buluşacaksanız renkli ve şıngırtılı kıyafetlerinizi bir kenara ayırın. Onları başka zaman giyersiniz. Bu erkek ilk görüşte birini fark edecekse eğer, ışıltıdan farklı bir şey olmalı. Simli, flaşlı, frapan ve çok renkli kıyafetler Oğlak burcu erkeğini etkilemekten çok itecektir. Bu erkeğin dikkatini oldukça sade giyinen bayanlar çeker. O sade ve koyu renkli kıyafetler içerisindeki gerçek güzelliği görmek ister. Onun için toprak tonlarında tercih edilmiş temiz bir kıyafet, dikkat çekici ve seksi bir kostümden daha fazla etkileyicidir.

2.Oğlak burcu erkeği bekletilmeyi sevmez.

Buluşma noktasına mümkün olduğunca kararlaştırdığınız saatte gelmeye çalışın. Normalde erkekleri biraz bekletmek âdettendir. Biz kadınlar her zaman biraz nazlanmayı severiz. Ancak Oğlak erkeği Zodyak'ta istisna göstermeniz gereken bir erkektir. Biraz geç kalmanız ilk dakikadan güven kaybetmenize sebep olacaktır ve Oğlak erkeği için güven her şeydir. Erken gidin demiyorum. Zaten o mutlaka sizden önce buluşma yerinde olacaktır. Tam vaktinde gitmeniz, ilk kutuya tik atması demektir.

3.Oğlak burcu erkeği kariyer odaklıdır!

9d8afb586a023dfdffd9-07112023e3633a21.webp

Buluşma yeri konusunda fikrinizi sordu ise kurumsal çalışanların tercih ettiği mekanlardan önerebilirsiniz. Oğlak burcu erkeği ömrü boyunca kariyer odaklıdır. Yaşı kaç olursa olsun hedefi vardır ve hedefine adım adım ilerlemek için elinden gelen her şeyi yapar. İş hayatında ve iş hayatını anımsatan her yerde kendini rahat hisseder. Plazaların ortasında önerdiğiniz mekân onu mutlu edecektir.

Yine buluşmanız esnasında kariyer odaklı ve hedefi olan konuşmalarınız sizden etkilenmesini sağlayacaktır.

4.Oğlak burcu erkeği pratik zekalı kadınları sever.

Oğlak burcu erkeğinin çok farklı bir espri anlayışı vardır. Normal mizah dışında kara mizahtan da anlar. Dünyadaki birçok ünlü komedyan Oğlak burcudur. Bu sebeple zekanızı ortaya koyan ince espriler onu güldürecektir. Alıngan kırılgan değildir. Şakanızın özünü anlar. Hem rahatlayacak hem de sizinle eğlenebileceğini düşünecektir.

5.Oğlak burcu erkeği karmaşadan ve imalardan hoşlanmaz.

Oğlak burcu erkeği olabildiğince açık bir erkektir. Ondan gizli gündemler, sırlar veya saklanan gerçekler beklemeyin. Hem hayatını açık yaşar hem de kendisine açık olunmasını ister. Çünkü akıl oyunlarından hoşlanmazlar. Konuşmanızın herhangi bir yerinde sizi anlasın, keşfetsin diye imalarda bulunmayın. Gizli gündemleriniz olduğunu hissettirmeyin. Açık olun.

Hayattan ve ilişkinizden beklentileriniz varsa açıkça dile getirin. Bilmek onu rahatsız etmez. Size saygı duyar. Bu durumu kabul eder veya etmez.