Canlı yayında aldatma tartışması! Programa bağlanan gizli tanık herkesi şok etti

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında şok eden olay yaşandı. Kocasının kendisini aldattığı şikayetiyle programa çıkan Hatice Hanım, barışmak için sosyal medyasını kapatmasını istedi. Eşi Süleyman Bey karısını sevdiğini ve ilgisizlikten dolayı böyle bir şey yaşandığını söylerken, ortaya çıkan gizli tanık programa damga vurdu.

Canlı yayında aldatma tartışması! Programa bağlanan gizli tanık herkesi şok etti

"Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında, izleyicileri şaşırtan bir olay yaşandı. Hatice Hanım, eşi Süleyman Bey'in sürekli TikTok çektiğini ve özellikle son bir yıldır başka kadınlarla iletişim kurduğunu iddia ederek programa katıldı.haber-fotograflari-2023-11-14t173205-290.jpg

Hatice Hanım, programda son 1 senedir kocasının başka kadınlarla konuştuğunu ifade ederek aldatıldığını söyledi.

BABASI CANLI YAYINDA HER ŞEYİ ANLATTI

Barışmak için eşinin sosyal medya hesabını kapatmasını talep eden Hatice Hanım, babası Fevzi Bey'in canlı yayına bağlanmasıyla büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Fevzi Bey, damadının 3 yıldır başka kadınlarla görüştüğünü ve eve gelmediğini, geldiğinde ise banyoda başka kadınlarla mesajlaştığını söyledi.

haber-fotograflari-2023-11-14t173158-849.jpg

"KARIMLA ARAMDA SORUN VAR, BOŞANACAĞIM"

Süleyman Bey, eşinin ilgisizliği nedeniyle başka kadınlarla iletişim kurduğunu savunarak, karısına sırılsıklam aşık olduğunu belirtti. Ancak, canlı yayına bağlanan gizli tanığın ifadeleri herkesi şaşırttı. Gizli tanık, Süleyman Bey ile birkaç ay önce sosyal medyada tanıştıklarını ve Süleyman'ın "Karımla aramda sorun var, boşanacağım. Seninle evlenmek istiyorum" dediğini iddia etti. Süleyman, "Eşimi çok seviyorum. Geçmişte kalan şeyler o mesajlar. Ben eşimden özür diliyorum. Oğlumdan, eşimden özür diliyorum. Hatalarımın farkındayım zaten" dedi.