Cenazemize Hoş Geldiniz sinema filmi konusu nedir? Cenazemize Hoş Geldiniz oyuncuları

Vizyona giren Cenazemize Hoş Geldiniz sinema filmi konusu nedir? Cenazemize Hoş Geldiniz oyuncuları kimler? İşte Cenazemize Hoş Geldiniz filmi hakkında detaylar...

Cenazemize Hoş Geldiniz sinema filmi konusu nedir? Cenazemize Hoş Geldiniz oyuncuları

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Doğacan Güneş Perkün ve Gonca Vuslateri'nin yazdığı "Cenazemize Hoş Geldiniz" filmi, kaotik ve sürpriz dolu bir nişan gününü konu alıyor.

CENAZEMİZE HOŞ GELDİNİZ KONUSU

İrem ve Ozan, uzun süreli bir ilişkiden sonra evlilik kararı almış bir çifttir. Nişan hazırlıklarına başladıkları sabah, nişan günü her şey beklenmedik bir şekilde ters gitmeye başlar. İrem'in aristokrat olmayan ailesi, Ozan'ın ailesiyle tanışacak ve olaylar gelişmeye başlayacaktır. Ancak işler daha karmaşık hale gelir, çünkü İrem'in büyük babaannesi Atike, nişan gününde vefat eder. Atike'nin cenazesi, belediyenin hizmetleriyle eve getirilir, bu da olayları daha da içinden çıkılmaz bir hale getirir. Cenaze ve nişan gününün kesişimiyle birlikte aile sırları ortaya çıkar, komik ve absürt olaylar birbirini izler.

CENAZEMİZE HOŞ GELDİNİZ OYUNCU KADROSU

Sevda Erginci: İrem
İsmail Ege Şaşmaz: Ozan
Erkan Can: İrem'in babası
Deniz Uğur: İrem'in annesi
Yiğit Özşener: Ozan'ın babası
Gözde Seda Altuner: Ozan'ın annesi
Şükran Ovalı: İrem'in teyzesi
Ufuk Özkan: Ozan'ın akrabası
"Cenazemize Hoş Geldiniz," absürd komedi ve dramatik unsurları bir araya getirerek, aile dinamikleri ve beklenmedik olayların insan ilişkilerine etkisini mizahi bir dille ele alıyor.