Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı kaç yaşında ve nereli?

Ekranların sevilen dizisi olan Sihirli Annem'in Tuğçesi, Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı nereli? Damla Ersubaşı kaç yaşında? Damla Ersubaşı evli mi? Damla Ersubaşı hangi yapımlarda oynadı? İşte, Damla Ersubaşı'nın hayatına dair detaylar...

Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı kaç yaşında ve nereli?

Damla Ersubaşı sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Damla Ersubaşı kimdir? Damla Ersubaşı nereli? Damla Ersubaşı kaç yaşında? Detaylar, haberimizde...

DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR?

İstanbul'da 21 Haziran 1993'te doğan Ersubaşı, henüz 6 yaşındayken "Yılan Hikayesi" adlı dizide yer alarak oyunculuk kariyerine adım attı.

Oyunculuğa küçük yaşlarda başlayan Ersubaşı, 2003 yılında "Sihirli Annem" dizisinde Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe rolüyle ekranlarda boy gösterdi ve bu rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Ersubaşı'nın bu performansı, onun kariyerinde bir dönüm noktası oldu.

Eğitim hayatına da oyunculuk alanında devam eden Damla Ersubaşı, Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında da aktif olarak sanat hayatını sürdüren Ersubaşı, "Her Halimle Sev Beni" dizisinde Zeynep karakterini, "Sabit Kanca 2" filminde ise Zeliş karakterini canlandırdı.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra modellik de yapan Ersubaşı, LC Waikiki gibi tanınmış markaların katalog çekimlerinde fotomodel olarak yer aldı. Ayrıca, popüler yarışma programı "Ben Bilmem Eşim Bilir"de asistanlık görevini de üstlendi.

DAMLA ERSUBAŞI'NIN ÖZEL HAYATI

Kişisel hayatına dair de merak edilen konular arasında yer alıyor. 2016 yılında iş insanı Mustafa Can Keser ile evlenen Ersubaşı'nın, bu evlilikten 2 kız çocuğu oldu. Eşinin başka bir kadınla yakalandığı olay sonrasında çiftin evliliği sarsıldı. Çift, 2020 yılında tek celsede boşandı.