Esin Çepni kimdir? Esin Çepni kaç yaşında ve nereli?

Esin Çepni kimdir? Esin Çepni kaç yaşında? Esin Çepni nereli? Esin Çepni evli mi? Esin Çepni ne iş yapıyor? Esin Çepni yeni sevgilisi kim? İşte Esin Çepni hakkında detaylar...

Esin Çepni kimdir? Esin Çepni kaç yaşında ve nereli?

Esin Çepni kimdir, Esin Çepni kaç yaşında, Esin Çepni nereli, Esin Çepni ne iş yapıyor, Esin Çepni evli mi? Bu tür sorular çok merak ediliyor. Bilal Hancı ile olaylı boşanan Esin Çepni'nin hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Sizin için hepsini bir araya getirdik....

ESİN ÇEPNİ KİMDİR?

Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul Eminönü'nde doğdu ve 2023 yılı itibarıyla 29 yaşındadır. Çepni'nin çeşitli iş deneyimlerine sahip olduğu bilinmektedir. Ayrıca, lisanslı makyaj uzmanlığı da yapmaktadır.

Esin Çepni, televizyon kariyerine TV8 ekranlarında yayınlanan "İşte Benim Stilim" adlı yarışma ile adım attı. Bu yarışma, 8 Şubat 2016 tarihinde yeni yarışmacılarla birlikte başlamış ve jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez gibi isimleri barındırmıştı.

ESİN ÇEPNİ ÖZEL HAYATI

26 Temmuz 2021 tarihinde Esin Çepni, Bilal Hancı ile evlendi. Ancak çift daha sonra boşanacakları duyurdu. Kısa bir süre sonra evliliklerine bir kez daha fırsat vermek isteyen çift, daha sonrasında evliliğini yürütemeyerek kesin olarak boşandı. Esin Çepni şu anda Çaykur Rizespor oyuncusu Zafer Görgen ile aşk yaşıyor.