Flörtü aşık ettirecek formül!

Flörtünü kendine aşık ettirmek isteyenler bu habere! Flört ederken karşı tarafı kendinizden aniden soğutmanız mümkünken, bu formülleri uygularsanız flörtü kendinize aşık ettirmeniz oldukça kolay.

Flörtü aşık ettirecek formül!

Göz teması kurarak konuşmak, gülümsemek karşınızdakini size bağlar. Empatik ve anlayışlı insanlar cazip gelir. Peki hoşlantının sonrasında aşk nasıl başlar?

ARKANIZA BAKMANIZ GEREKİR Mİ?

3578627-1200x627.jpg

Eğer bekarsanız ve bir kadının size olan ilgisiyle karşı karşıya kaldıysanız geriye bakarak onunla konuşmanız ve tanışmanız gerekir. Ancak evliyseniz geriye bakmamak sizin için en doğrusu olacaktır.

GÖZ TEMASI KURUN

Göz teması, insanlarla bağlantı kurmanın en güçlü yollarından biridir. Gözlerin kişinin ruhuna ve zihnine açılan kapı olduğu söylenir. İki veya üç saniye boyunca göz teması kurduğunuzda, durumu yumuşatırsınız. Ayrıca ilginin karşılıklı olduğunu anlamasını sağlarsınız.

GÜLÜMSEME

Bir kadın size doğru bakıp gülümsüyorsa siz de buna karşılık verin. Yüzünüzdeki kocaman gülümsemeyi eksik etmeyin. Canlı ve mutlu bir ifade ile baktığınızda konuşmak için harekete geçmeniz de kolaylaşır.

BEDEN DİLİNİZİ KULLANIN

flort-rehberi-1.webp

Onunla ilgilendiğini göstermek için benden dilini kullanın. Vücudunuzu ona doğru çevirin. Bu hareket konuşmaya ne kadar açık olduğunuzu gösterir. Kollarınızı bacaklarınızı asla çapraz bir hale getirmeyin. Çünkü bu kötü bir izlenim verebilir.

HEMEN KONUŞMAYI DENEYİN

Tüm bu hamleler bittiğinde artık konuşmak için harekete geçin. Cesaretinizi toplayın ve yanına doğru gidin. Bu esnada gayet sıradan ve doğal bir şekilde davranın. Kendinizden emin olarak selam verin ve tanışmak istediğinizi belirtin. Kendiniz gibi davranın. Farklı rollere asla bürünmeyin.

TELEFON NUMARASINI ALIN

Yeni tanıştığınız kadının telefon numarasını almaktan korkmayın. Onun ilgini fark edip yanına gittiğinizi unutmayın. Tekrar iletişime geçebilmek için telefon numarasını isteyin. Bu isteğinizi belirtirken asla gergin olmayın.