Hamam böceklerinden kurtulmak bu yöntemle çok basit!

Hamam böceklerinin musallat olduğu evler, ev sahipleri için adeta birer cehenneme dönüşüyor! Ancak o haşerelerden kurtulmanın yöntemi aslında oldukça basit. İşte detaylar…

Hamam böceklerinden kurtulmak bu yöntemle çok basit!

Hamam böceklerini evlerde görmek pek çok insanı tedirgin eder. Çünkü bir anda yavrulayabilen bu böcekler, adeta evleri istila edebilirler. Ayrıca mutfak ve banyo başta olmak üzere evin çeşitli bölgelerinde gezebilen söz konusu haşereler, hijyen açısından da rahatsız edici olabilir. Bu nedenle hamam böceklerinden kurtulmanın yöntemleri de pek çok insan tarafından araştırılabiliyor.

haere-311020230befa580.webp

HAMAM BÖCEKLERİNDEN KURTULMANIN YÖNTEMLERİ

Hamam böceklerinden kurtulmanın yöntemleri birçok insan tarafından araştırılıyor. Çünkü haşereler evlere girdiklerinde yavrulayabiliyorlar. Bu noktada söz konusu haşereler yavruladıysa, dikkat edilmesi gerekiyor. Aksi takdirde adeta evleri istila edebilirler.

Hamam böceklerinden kurtulmak için, 'oysa bu kadar basitmiş' bile dedirtebilen bazı yöntemler bulunuyor. Ayrıca söz konusu yöntemlerden biri, karbonat ve soğan ile gerçekleşiyor.

hamambcekleri-31102023757a8c4b.webp

KARBONAT VE SOĞAN YÖNTEMİ

Hamam böceklerinden kurtulmak için karbonat ve soğan yardımcı olabiliyor. Bu işlem için bir soğan ince ince doğranır ve üzerine 1 kaşık karbonat ilave edilir. Ardından hazırlanan karışım hamam böceklerinin yuvasına dökülür. Bu sayede hamam böceklerinden kurtulmak mümkün olabilir.

HAŞERELERİN YUVASI NEREDE OLUR?

Hamam böcekleri, sıcak ve rutubetli eski binalarda daha fazla görülebilirler. Ayrıca yuvaları genellikle duvar aralarında, çatlaklarda ve havalandırma boşluklarında yer alabilir. Rutubet, sıcak ve besinin olduğu bölgeler haşerelerin yaşaması için elverişli olarak görülür.