İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir?

İnci Taneleri konusu nedir? İnci Taneleri oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? İnci Tanesi ne zaman yayınlanacak? İnci Taneleri hakkında detaylar...

İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İnci Taneleri konusu nedir?

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi "İnci Taneleri," Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan bir yapımdır. Dizinin başrolünde Yılmaz Erdoğan, Azem karakteriyle yer alıyor. Aynı zamanda dizide Hazer Ergüçlü de önemli bir rol üstleniyor ve dans sahneleriyle dikkat çekiyor.

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İnci Taneleri'nin 1. bölüm fragmanı yayımlandı, ancak dizi için henüz bir yayın tarihi açıklanmamıştır. Kısa süre içinde ekranlarda olması beklenmektedir.

İNCİ TANELERİ DİZİSİ KONUSU

Dizinin konusu, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiklerini bulabilme mücadelesini ele almaktadır. Azem'in acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşması anlatılacak. Azem'in kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilmesi için verdiği mücadele izleyicilere aktarılacak.

İNCİ TANELERİ KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ve Hazer Ergüçlü'nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez bulunmaktadır. Yayın tarihi henüz açıklanmamıştır ancak kısa süre içinde ekranlarda olması beklenmektedir.