İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü kaç yaşında ve nereli?

Kanal D'nin İnci Taneleri dizisinin fragmanında dikkat çeken sahnelerden biri, Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı oldu. Peki, Dilber'i canlandıran başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü kaç yaşında ve nereli?

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü kaç yaşında ve nereli?

İnci Taneleri bu akşam 2.bölümü ile ekranlara gelecek. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Dilber karakterini Hazar Ergüçlü canlandırıyor. Peki İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında?

boga-52.jpg

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 tarihinde Lefkoşa'da dünyaya geldi. Genç yaşlarda tiyatro ile tanışan Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği "Gölgeler ve Suretler" adlı sinema filmi ile profesyonel oyunculuğa adım attı. Kanal D'de yayımlanan ve büyük beğeni toplayan "Kuzey Güney" dizisinde "Simay Canay" karakterini canlandırarak televizyon kariyerine başladı.

boga-53.jpg

2013-2015 yılları arasında "Medcezir" dizisinde "Eylül Buluter" karakteriyle adından söz ettiren Hazar Ergüçlü, "Analar ve Anneler", "Yüksek Sosyete", ve "Hayat Sırları" gibi projelerde başrol oynadı. Aynı zamanda sinema dünyasında da başarı elde eden oyuncu, "Kar" filmi ve Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği "Ahlat Ağacı" filmindeki performansıyla övgü topladı.

boga-54.jpg

2018 yılında "Dudullu Postası" dizisinde "Melis" karakterini canlandıran Ergüçlü, "Hakan: Muhafız" dizisinde dört sezon boyunca "Zeynep Erman" karakteriyle izleyicilerle buluştu. Başarılı oyuncunun, İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakteriyle ne kadar etkileyici bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor.