Kasım ayının burcu olan Akrep kadınının özellikleri neler?

Kasım ayı burcu olan Akreplerin doğum günü zamanı gelmişken, merhametli ve alçak gönüllü akrep kadınlarının özelliklerini sizin için derledik.

Kasım ayının burcu olan Akrep kadınının özellikleri neler?

Akrep erkekleri, akrep kadınlarından daha bencildir. Ancak akrep kadını kibirli duruşu ile insanlara bencil olduğu izlenimini verebilir. En olumsuz özellikleri her alanda üstün olduklarını düşünmektir. Ya hep, ya hiç duruşunu benimseyen akrep kadınları, istedikleri bir şey varsa mutlaka elde eder. Herkesten de bunu beklerler. Bu sebeple insan ilişkileri çalkantılıdır. En önemli özellikleri ise gözü pek olmalıdır. Çok da kıskançtırlar. Aşk alanı da dahil olmak üzere herkesi ve her şeyi kıskanabilirler.

Sevgilerinin güçlü olmasına oldukça önem verirler. Akrep kadınını elde edecek olan erkek, maddi ve manevi her anlamla güçlü olmalıdır. Maddiyatın gücünü önemseyen akrep kadınları, aşk söz konusu olunca bu tutkularını bırakabilirler. Aşık bir akrep kadınından daha aşk dolu bir kadın yoktur.

Sadık ve şefkatlidir. Karşısındaki kişiden bunu göremez ise o kişiye cehennemi yaşatmaya hazır ve nazırdır. Kendine güveni tamdır. Doğuştan gelen çekiciliği ile onu hemen ayırt edebilirsiniz. Özgür bir ruhu vardır, bağımsız olmayı sever. Özel hayatını çok paylaşmaz. Oldukça iyi birer gözlemci olan akrep kadınından, kendinizi saklayamazsınız.

Akrep kadınları ve aşk

Akrep burcu kadını tam bir aşk kadınıdır. Aşkın başladığı ilk günden son güne dek oldukça sadakatli, sevgi dolu ve tutkuludurlar. Kendilerine ait alanları olduğu için erkeklere gizemli gelirler ve bu sayede de aşkın ateşini diri tutmayı başarırlar. Dışarıdan serbest bir hayata sahip gibi gözükseler de, iç dünyaları oldukça kırılgan ve hassastır. Ancak, akrep kadını aşık değilse; uzun sürmeyen ve derin duygular içermeyen birliktelikler kurabilir. Bu sayede de kendilerini korurlar. Ancak aşık olduklarında oldukça sahiplenen, güven veren bir yapıya bürünürler. Aynı şekilde partnerinden de güven vermesini ve sonsuz sevgilerini isterler. Oldukça kıskanç olan akrep kadınlarını şüpheye düşürmek yapılabilecek en büyük hatalardan biridir.

Akrep burcu kadınının olumlu özellikleri

Akrep burcu kadının en önemli özellikleri sevdikleri kişiyi sahiplenmelidir. Herhangi bir sebeple, sahiplendikleri kişileri yarı yolda bırakmazlar, ihanet etmezler. Duygusal açıdan oldukça sabırlı ve mantıklı davranabilir. Sorumluluklarını atlamazlar. Tutumlu kişiliklerdir. Yaratıcı olmaları ise, su grubundan aldıkları bir yetenektir. Oldukça çekici, tutkulu ve sağlam bir karakterleri vardır.

Olumsuz özellikleri

Akrep kadınının en olumsuz özelliği; yıkıcı bir yapıya sahip olmasıdır. Çok kıskanç olabilirler. Bu sebeple de sinsi davranışlar sergileyebilirler. Uyum sağlamada çok iyi olmadıkları gözlemlenir. Alışkanlıklarına oldukça bağlıdır. Kuşkucu bir yapıları vardır. Kindardırlar.