Koç, İkizler ve Yengeçler dikkat: düğününüz yaklaşıyor! 12 burcu özel hayatlarında bekleyen sürprizler

14 Kasım 2023 günlük burçları kaleme alındı. Peki 12 burcu bu dönem bekleyen sürprizler neler?

Koç, İkizler ve Yengeçler dikkat: düğününüz yaklaşıyor! 12 burcu özel hayatlarında bekleyen sürprizler

Günlük burçlar araştırılıyor. Astrolog Özlem Recep 14 Kasım 2023 günlük burçları kaleme aldı. Peki 12 burcu bekleyen sürprizler neler? İşte aşk, kariyer ve para alanındaki gelişmeler...

astrologywheel-14112023b8a41865.webp

Koç: Sevgili Koç, ilişkilerinde dengenin önemli olacağı bir gün. Seninle ansızın görüşmek isteyebilir. Uzak yolculuk planları içerisinde birbirinize kenetleneceğiniz enerjiler ikinizin arasında oluşurken, gelen itiraflar seni oldukça mutlu edecek. Hayatındaki kişinin ailesinin sağlık sıkıntıları bulunuyorsa gündeminizde olabilir. Yaptığın işle ilgili tanıtım yapmak için şahane bir gün.

Boğa: Sevgili Boğa, iş hayatın adına fırsatların kendiliğinden geldiği güzel bir döngü. Önemli bir sağlık sıkıntısı yaşıyorsan çözümleyeceksin. İş vesilesiyle ya da eşinin işi vesilesiyle taşınma konuları gündemine yerleşebilir. Sağlığın toparlanıyor.

topbg1-141120235f452613.webp

İkizler: Sevgili İkizler, özel hayatındaki mutluluk paha biçilmez. Ruhunu mutlu eden enerjiler ve sürpriz hediyeler sana gün içerisinde gönderiliyor olacak. Aşk hayatın adına gelen itiraflara kalbini kapatmamalısın. Çocukların bulunuyorsa sağlığı toparlanacak.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aile içinde dengeyi yaşayacaksın. Yuvanın içerisinde aile olmak ve birbirinize kenetlenmek için fırsatlar seninle birlikte olacak. Özel hayatın adına ilişkinde dönüm yaşayacağın günlerden geçerken evlilik teklifleri her an alınabilir.

Aslan: Sevgili Aslan, kısa seyahat planları ve projeler aktifleşiyor. Ruhunu mutlu edecek olan itiraflar çok yakında sana geliyor. Ailenden alacağın destekle birlikte hayat yolculuğun için yeni yollar kendiliğinden oluşacak.

Başak: Sevgili Başak, maddi anlamda kaynakların artacağı güzel bir ortam seni bekliyor. Sözleşme ve anlaşmalar gündemindeyken projelerini geliştirmen iyi olacaktır. Ruhunu mutlu edecek olan hediyeler kapında.

Terazi: Sevgili Terazi, dış görünüşünün farklılaştığı ve her ortama girişinde gözleri üzerine çevirdiğin bir dönemi yaşıyor olabilirsin. Maddi anlamda imkanların artarken, anlaşma ve yeni sözleşmeler seni mutlu edecek.

zodiacsign-14112023a2ed2e33.webp

Akrep: Sevgili Akrep, yenilendiğini fark edeceksin. Gün içerisinde iş bağlantıları ve yeni iş kapıları için görüşmelerin olursa başarılı olmak için destek alacağını söyleyebilirim. Hastanesel süreçler görünüyorsa toparlanacaksın. Maddi anlamdaki fırsatları kaçırmamalısın.

Yay: Sevgili Yay, Ay senin burcunda ilerliyor. Güne yorgun ve aklı karışık enerjilerle başlamış olabilirsin. Bu enerjiyi şöyle bir kahve ile arkana at ve yenilendiğin şu döngüye merhaba demeyi dene. Toplulukların arasında kendi ismini göstereceğin fırsatlar bulunuyor. İş hayatına odaklanmalısın.

Oğlak: Sevgili Oğlak, iş hayatın adına fırsatları yakalayacaksın. Gün içerisinde biraz kendine zaman ayırmanı istiyorum. Dualarının ve dileklerinin gerçekleştiğini fark edeceğin şahane enerjiler seninle birlikte olacak. Bu süreç içerisinde ilahi kapıların kendiliğinden açıldığını fark etmelisin.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatını etkileyecek yemek ve organizasyonlar gündeminde olabilir. Kalabalık ortamların arasında kendi isminden bahsettireceğin şahane enerjiler seninle olabilir. Ev ve hane değiştirmek için fırsatların oluşuyor haberin olsun.

Balık: Sevgili Balık, iş hayatın adına tanıtım yapmak, önemli eğitimlerden geçmek ve yaşadığın yeri değiştirmek için fırsatların bulunuyor. Yeni iş başvuruları ve toplantılar gündemindeyken oluşan fırsatları kaçırmamalısın. Özel hayatın adına kalbini bir kez açmayı denesen gelen hediyeler gün içerisinde seninle olacak.