Onlar eski sevgililerini asla unutamıyor! Takıntılı aşık olan 4 burç

Eski sevgiliyi unutmak bazen zaman alabiliyor. Ancak bazı insanlar var ki, onlar aradan ne kadar vakit geçerse geçsin, eski sevgililerini düşünmekten vazgeçemiyorlar. İşte burçlar aleminin eski sevgililerine takıntılı o burçları...

Onlar eski sevgililerini asla unutamıyor! Takıntılı aşık olan 4 burç

Takıntılı aşık olan burçları sizler için derledik. Bu burçlar için yeni bir ilişki yaşamak çok sağlıklı değil. Çünkü akılları fikirleri hala eski sevgilide kalabiliyor. Peki en hassas ve geçmişe odaklı burçlar hangileri?

sevgilinizin-eski-sevgilisini-unutamadigini-nasil-anlarsiniz-metin1-1024x768.png

BALIK BURCU

Balık burçları eski sevgililerini ve eski anılarını bırakmak konusunda çok zorlanır. Duygusal kargaşaları, zihinsel olarak çok zorlayıcı bir şey yaşıyormuş gibi davranmasalar bile çok güçlü ve tehlikeli olabilir.

Hatta özellikle kendilerini suçlu hissettiklerinde yeniden temas kurmak için eski aşklarını aramaya çalışabilirler. Onları tanıyan biriyle birlikte olmayı isterler.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları çok alıngan ve huysuz olur. Geçmişlerini bırakmaya gelince çok mücadele ederler. İlişkilerinden duygusal yanlarını saklamalarına rağmen partnerlerine çok bağlıdırlar.

Her şey bittiğinde, acı içindedirler ve ne yazık ki, o kişi onlardan ayrılıp onları bir hiçliğin ortasında bıraksa bile eski sevgililerini hala severler.

eski-sevgiliyi-unutamamak.jpg

ASLAN BURCU

Ne kadar kendinden emin ve kibirli görünürlerse görünsünler, bu burç bir ayrılık yaşadıklarında depresyona girer.

Aslan burçları eski sevgililerini unutmakta zorlanır. Bütün hayatı bir anda karmakarışık olabilir. Çok fazla aşk acısı çeken Aslan burçları bunu asla göstermek istemez. Sadece en yakın arkadaşlarıyla paylaşırlar. Onların desteğiyle ayakta kalırlar.

AKREP BURCU

Bir ilişki içinde olduklarında, güçlü bir coşku, derin bir yakınlık ve bağlılık hissederler. Akrep burçları uzun süreli ilişkilere çok düşkün olur.

Her şey ters gittiğinde somurturlar ve kolayca depresyona girerler. Umutsuzlukları ve üzüntüleri yüzlerinden kolayca görülür. Vazgeçmek onlar için çok zordur.

Akreplerin bu kontrol ihtiyacı vardır ve bu onların ayrılıklarından, geçmişlerinde olanları tekrar edememe saplantısından kaynaklanır.