Onların ağzında bakla ıslanmıyor! Burçlar aleminin en tehlikelisi onlar

Bazı burçlar vardır ki düşündüklerini gelişigüzel söylerler ve sonrasında ne olacağını hiç düşünmezler. Onlar her ağızdna bilgi toplarlar bu yüzden oldukça tehlikelilerdir. İşte ağzında fermuar olmayan 3 burç...

Onların ağzında bakla ıslanmıyor! Burçlar aleminin en tehlikelisi onlar

İnsanın düşündüklerini ifade edebilmesi güzel bir yetenektir. Fakat her doğru her yerde söylenmediği gibi insan her düşüncesini de herkesle paylaşmamalıdır. İnsan ilişkilerini uyumlu devam ettirebilmek biraz da buna bağlıdır. Bu yüzden çok konuşan insanlar en çok hata yapanlardır. Bu kişiler söyledikleriyle tüm aileyi birbirine karıştırır. Nerede, nasıl konuşacağını bilmediklerinden sizi zor duruma sokabilirler.

Biri hakkında bilgi edinmek için ilk kapısı çalınan bu kişilerin burçlarını bir araya getirdik. Onlardan bilgi alırken bilgi veriyorsanız yandığınızı belirtmek isteriz. İşte ağzının fermuarı olmayan 3 burç...

İKİZLER BURCU

Dengesizliği dillere destan olan İkizler burcu her an her yerde pot kırabilir. Sonunu düşünmeden, kendinden emin konuşurlar. Duyduğu, öğrendiği bilginin doğruluğunu tartmadan her yerde konuşabilir. Olur olmadık yerlerde tüm bildiklerini dökülür. Bu yüzden onlara sır verilmez.

BALIK BURCU

Konuşmayı çok seven Balık burcu her şeyi bir anda dökebilir. Konuşmaları gereksiz detaylı olduğundan yorucudurlar. Balık burçlarının ağızlarının ayarı olmadıkları gibi söylediklerinin de sınırı yok. Sonradan pişman olsalar bile onlar konuşmayı durduramayacak kadar boş boğazlılar.

YAY BURCU

Bilmişlikleriyle can sıkan Yay burçlarının en büyük zaafı, konuşmaktır. Uzun süre susmayı bilmelerine rağmen onlar sahip oldukları sırları ağızlarından kaçırmayı da başarırlar. Yay burçları bu yüzden uzun süre konuşmaz. Konuşursa bilir ki tüm bildiklerini dökülecek.