Sandık Kokusu'ndan ilk fragman geldi! Sandık Kokusu konusu nedir?

Merakla beklenen Sandık Kokusu dizisinden ilk tanıtım fragmanı geldi. Sandık Kokusu ne zaman başlayacak? Sandık Kokusu konusu, oyuncuları nedir? İşte diziye dair tüm bilinmesi gerekenler...

Sandık Kokusu'ndan ilk fragman geldi! Sandık Kokusu konusu nedir?

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu "Sandık Kokusu" adlı yeni diziden ilk tanıtım nihayet izleyicilerle buluştu.

SANDIK KOKUSU KONUSU

"Sandık Kokusu", üç çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travma sonrası Adana'dan İstanbul'a gelerek hayata yeniden tutunma çabasını etkileyici bir anlatımla ekranlara taşıyacak. Güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesi, aile olabilmenin, geçmişin yükleriyle baş etmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyicilere aktaracak.

SANDIK KOKUSU HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

"Sandık Kokusu" dizisi Show TV ekranlarında yayına girecek.

SANDIK KOKUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin ne zaman başlayacağına dair net bir tarih açıklanmadı. Ancak, dizi severlerin heyecanla beklediği bu bilgilerin önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Başrollerini üstlenen usta oyuncular arasında Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimler bulunuyor. Bu güçlü kadro, izleyicilere unutulmaz bir dizi deneyimi yaşatmaya aday görünüyor.

SANDIK KOKUSU FRAGMANI

İşte Sandık Kokusu dizisinin ilk fragmanı: