Survivor Begüm kimdir? Ece Begüm Yücetan kaç yaşında ve nereli?

Survivor Begüm kimdir? Survivor'da yarışacak olan Ece Begüm Yücetan kaç yaşında ve nereli? İşte Ece Begüm Yücetan'la ilgili merak edilenler...

Survivor Begüm kimdir? Ece Begüm Yücetan kaç yaşında ve nereli?

Survivor All Star 2024 yarışmacı kadrosu belli oldu ve dikkat çeken isimler arasında yer alan Ece Begüm Yücetan, 2012'de katıldığı Survivor ile adını duyurdu. İşte Ece Begüm Yücetan'ın hayatına dair bilgiler:

SURVİVOR BEGÜM KİMDİR?

27 Ağustos 1988 tarihinde İzmir'de doğan Ece Begüm Yücetan, şu anda 35 yaşındadır. Ece Begüm Yücetan, ilk okul eğitimini Özel Türk Koleji'nde tamamladıktan sonra liseyi Karşıyaka Lisesi'nde bitirdi. Üniversite hayatına İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Türkçe İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünde devam etti. Ancak, okulu yarıda bırakmak zorunda kaldı ve eğitimine Açıköğretim Fakültesi'nde Medya İletişimi alanında devam etti.

2004 yılından itibaren modellik kariyerine odaklanan Ece Begüm Yücetan, başarılı bir model olarak tanınıyor. 2009 yılında Kıbrıs'ta düzenlenen Barış Güzeli Yarışması'nda Türkiye'yi temsil ederek ikincilik kazandı. Ayrıca, 2010 yılında ünlü şarkıcı Hande Yener'in "Bodrum" adlı klibinde rol aldı. Ece Begüm Yücetan, modellik kariyerinin yanı sıra ortaokul döneminde basketbol ve voleybol ile ilgilenmiş. Ayrıca, kısa bir süre tenis ve profesyonel olarak ritmik jimnastiğe ilgi göstermiştir.

Ece Begüm Yücetan, 2012 yılında katıldığı Survivor Gönüllüler takımıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Programda gösterdiği performans ve kazandığı sempatiyle dikkat çekti.