Survivor Turabi kimdir? Turabi Çamkıran kaç yaşında ve nereli?

Survivor Turabi kimdir? Turabi Çamkıran kaç yaşında? Turabi Çamkıran ne iş yapıyor? Turabi Çamkıran nereli? İşte Turabi Çamkıran hakkında tüm detaylar...

Survivor Turabi kimdir? Turabi Çamkıran kaç yaşında ve nereli?

Survivor Turabi Çamkıran kimdir? Turabi Çamkıran kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte Turabi Çamkıran hakkında tüm merak edilen detaylar...

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin'de doğdu. Ailesi Kahramanmaraş Afşinlidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitti, ancak lise eğitimini tamamlayamadı. Liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi. Gençliğinden beri breakdance ve muay thai dövüş sanatlarıyla ilgilendi.

2013 yılında Türkiye'nin yetenek yarışması olan "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programına katılmış ve yarı finale kadar yükseldi. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu "Survivor" yarışmasına katıldı. 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer alarak şampiyon oldu. 2015 yılında "Survivor All Star" yarışmasında birinci olarak üst üste iki kez Survivor şampiyonluğu kazanan ilk kişi oldu.

2018 yılında üçüncü kez "Survivor" yarışmasına katılmış ve yarışmayı 5. sırada tamamladı. 2019 yılında ABD'de yayımlanan "The Challenge: War of the Worlds" adlı yarışmaya katılarak şampiyon oldu. Survivor yarışmalarının ardından birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı. Sağlık Bakanlığı'nın çocuklarda süt içme alışkanlığı kazandırma konulu bir kamu spotunda yer aldı.