Terazi ve Akrep uyumlu mu? Terazi ve Akrep burcu aşk uyumu

Terazi ve Akrep burcu anlaşabilir mi? Terazi ve Akrep aşk uyumu nasıl? Terazi ve Akrep uyumlu mu? İşte detaylar....

Terazi ve Akrep uyumlu mu? Terazi ve Akrep burcu aşk uyumu

Terazi ve Akrep burcu arasında uyum var mı? Terazi ve Akrep anlaşabilir mi? Terazi ve Akrep aşk uyumu nasıl? İki burcun birbirine olay uyumunu açıklıyoruz.

TERAZİ VE AKREP BURCU UYUMLU MU?

Terazi ve Akrep bir araya geldiğinde, karşılıklı olarak tatmin edici ve duygusal bazı ödüller ortaya çıkar. Akrep, ikilinin daha derin düşünürüdür, ancak Terazi'nin iyimserliği ve denge arayışı, Akrep'in (ve ilişkinin) daha iyi şeyler yolunda ilerlemesine yardımcı olur. Ve Akrep, sonsuz iradesi ve kararlılığıyla Terazi'nin rotasında kalmasına ve gelecekteki kişisel gelişim hedefleriyle yıldızlara ulaşmasına yardımcı olabilir.

Terazi ve Akrep, ekip olarak çalışmaya gelince benzer niyetlere sahiptir ve her ikisi de ortaklığa harika ama çok farklı nitelikler katmaktadır. Duygu ve mantığın birleşiminin buluştuğu ve kopması zor bir bağ oluşturduğu yer burasıdır; her iki işaret de son derece sadıktır ancak risk almaya isteklidir, bu da çok az sıkıcı anın olduğu çok ilginç bir ilişki sağlar!

Terazi, aşk tanrıçası güzel Venüs tarafından yönetildiğinden, romantizm sanatında uzmandırlar. Güçlü Mars ve gizemli Plüton'un birlikte yönettiği Akrep, aşk ve tutku hakkında güçlü düşüncelere sahiptir. Güçlü cinsel dürtüleri vardır. Bu üç gezegen bir aşk ilişkisinde birbirine karıştığında çok patlayıcı anlar yaşanabilir. Terazi, Akrep'in manyetizması ile mücadele edebilir ve onları kontrol etmeye çalışabilir ve Akrep, Terazi'nin neden bu kadar gevşek bir şekilde tutunabildiğini anlayamayabilir. Bu ikisi için en önemli hedef, herhangi bir büyük tartışmayı gerçekleşmeden önce engellemek olacaktır.

Terazi, pasif olmaktan ziyade aktif olma ve her zaman işlerin ilerlemesini sağlama ihtiyacından kaynaklanan bir hava burcudur. Hava işaretleri rüzgarın onları götürdüğü yere gitmek isteme eğilimindedir; bu, doğru ortağa temiz bir nefes gibi gelebilir. Akrep duygusal bir su burcudur; son derece sezgiseldir ve duygusal açıdan çok hassastır. Hatta bazıları zaman zaman onlara muhtaç bile diyebilir. Bu farklı kişiliklerin bir birlik oluşturması ilgi çekici ya da karmaşık olabilir. Bazen Akrep'in duyguları Terazi'yi bunaltabilir ve Terazi'nin dağınık kararsızlığı Akrep'i hayal kırıklığına uğratabilir. İkisinin de aynı tarafta olduklarını hatırladıkları sürece çoğu durumda barışı koruyabilirler. Terazi'nin cilveli (ama zararsız) doğası sergilendiğinde Akrep, sahiplenmeyi kapıda sık sık kontrol etmek zorunda kalacak.

Terazi, her zaman yeni fikirler düşünen bir öncü burçtur. Bir ilişkide her şeyi ilk yapan kişi olmayı severler ve Akrep partnerlerine yeni bir yeri gezdirmekten veya onu yeni bir restoranla tanıştırmaktan gurur duyarlar. Akrep sabit bir burçtur ve işleri sabit tutmaktan keyif alırlar. Akrep, Terazi'nin (bazen odaklanmamış) fikirlerini alıp onları muhteşem bir şeye dönüştürebilir! Örneğin, Terazi dünya çapında bir gezi hayal ettiğinde, Akrep mutlu bir şekilde ayrıntılı seyahat programını planlamakla meşgul olur.

Romantizmde Terazi ve Akrep'in her ikisinin de son derece çekici ve karizmatik bir yanı vardır. Anında birbirlerine çekilecekler. Terazi, Akrep'in gizemli doğasından etkilenecek ve Akrep, Terazi'nin ne kadar açık olabileceğine hayret edecek. Bu ikisi birbirlerine karşı çekingenliklerini yitirdiğinde romantizm maceracı ve heyecan verici olabilir.