Umut Evirgen kimdir? Umut Evirgen'in özel hayatı ve kariyeri

Gündemden düşmek bilmeyen Umut Evirgen kimdir? Umut Evirgen kaç yaşında? Umut Evirgen ne iş yapıyor? Umut Evirgen'in sevgilisi kim? İşte Umut Evirgen'in hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Umut Evirgen kimdir? Umut Evirgen'in özel hayatı ve kariyeri

Sosyal medyada ve magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren Umut Evirgen, insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Umut Evirgen kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında, sevgilisi kim gibi birçok sorunun yanıtını sizin için bir araya getirdik.

755x390-umut-evirgen-kimdir-916-cover.jpg

UMUT EVİRGEN KİMDİR?

Sinema dünyasının genç yeteneklerinden biri olarak bilinen Umut Evirgen, 26 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açtı. Genç yaşta sinemaya olan ilgisiyle dikkat çeken Umut Evirgen, yönetmenlik, senaristlik, yapımcılık ve işletmecilik gibi alanlarda kariyerini sürdürüyor.

31 yaşındaki Umut Evirgen, lisans eğitimini Berkeley College’de İşletme alanında tamamladıktan sonra, sinema tutkusunu İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema TV alanında yüksek lisans derecesi ile pekiştirdi.

61d035d5bf214424b88bc6df.jpg

Umut Evirgen'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Ben Bir Denizim" adlı filmi, Cinequest Film & Creativity Festival, Crystal Palace International Film Festival, Rhode Island Film Festival ve Edmonton Film Festival gibi prestijli etkinliklerden davet alarak büyük bir ilgi gördü. Adana Altın Koza Film Festivali'nde filmde yer alan Sitare Akbaş, Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Evirgen, uluslararası alandaki başarısını Filmfestival Cottbus’da yapılan prömiyerle taçlandırdı.

Aynı dönemde, ev karantinasında geçen olayları konu alan "Dünyanın En Hafif Filmi" adlı filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Evirgen, bu filmle de adından söz ettirdi. Feride Çiçekoğlu ile birlikte yazdığı "Anasının Kuzusu" adlı yeni uzun metraj film projesi ise Ankara Film Festivali Proje Geliştirme Platformu’nda yer buldu.

1697361237007-assss.jpg

UMUT EVİRGEN NE İŞ YAPIYOR?

Umut Evirgen, sinema kariyerinin yanı sıra yeme içme sektöründe de etkileyici bir geçmişe sahiptir. Halen Emirgan Group'un sahibi olarak başarılı işlere imza atan Umut Evirgen'in sahibi olduğu Chicki Boom adlı bar, Timeout ödüllerinde en iyi bar seçildi. Evirgen, girişimcilik ve işletme alanındaki başarılarıyla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

UMUT EVİRGEN ÖZEL HAYATI

Umut Evirgen, bu zamana kadar birçok ünlü isimle anıldı. Evirgen'in aşk yaşadığı isimler Türkiye'nin en ünlü kadın oyuncularından oluşuyor.

umut-evirgen-kimdir-umut-evirgen-kac-yasinda-14800779-4256-amp.webp

Melisa Şenolsun, Tuba Büyüküstün ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerle bir dönem sevgili olan Evirgen, son olarak Alina Boz ile bir ilişki içerisinde. İkilinin yakında evleneceği düşünülüyor.