Yalı Çapkını Akın kimdir? Melih Özkaya kaç yaşında, nereli?

Survivor ile adını duyuran Melih Özkaya, ekranların en çok sevilen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını kadrosuna Akın karakteri ile dahil oldu. Peki, Melih Özkaya kimdir? İşte, Melih Özkaya'nın yaşamına dair merak edilenler...

Yalı Çapkını Akın kimdir? Melih Özkaya kaç yaşında, nereli?

Televizyon dünyasının sevilen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını'na yeni katılan Melih Özkaya, Akın karakteriyle ekranlara geliyor. İzleyicilerle buluşan genç oyuncu, ilk kez adını duyurduğu Survivor 2018 yarışması ile dikkatleri üzerine çekti. Peki, Melih Özkaya kimdir?

boga-39.jpg

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

1988 yılında İstanbul'da doğan Melih Özkaya, 190 cm boyundadır ve Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü mezunudur. Profesyonel voleybol kariyerine sahip olan Özkaya, sporcu kimliğiyle tanınmıştır. Ancak daha genç yaşlarda oyunculuğa olan ilgisi onu farklı bir yolculuğa yönlendirdi.

Melih Özkaya, 2018 yılında Türkiye'nin en popüler programlarından biri olan Survivor'da mücadele etti. Bu platformda sergilediği performans ve enerjisiyle izleyicilerden büyük beğeni topladı. Survivor sonrasında ise oyunculuk alanında eğitim alarak bu alanda kariyer yapmaya karar verdi.

İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında "Yer Gök Aşk" dizisi ile yaşayan Özkaya, daha sonra "Mahrem", "Secret", "Yazgı" gibi projelerde rol aldı. Genç yaşına rağmen sergilediği başarılı performanslarla dikkat çeken Melih Özkaya, Yalı Çapkını dizisi ile kariyerine yeni bir sayfa açıyor.

boga-41.jpg

YALI ÇAPKINI'NA DAHİL OLUYOR

Melih Özkaya, Yalı Çapkını dizisinde Akın karakterine hayat veriyor. Bu rolüyle izleyicilere genç yetenekler arasındaki yerini kanıtlama fırsatı bulan Özkaya, performansıyla merak uyandırıyor.