Yay ve Oğlak burcu uyumlu mu? Yay ve Oğlak burcu aşk uyumu

Yay ve Oğlak burcu uyumlu mu? Yay ve Oğlak burcu aşk uyumu nasıl? Yay ve Oğlak burcu anlaşabilir mi? İşte Yay ve Oğlak burcu hakkında tüm bilinmesi gerekenler...

Yay ve Oğlak burcu uyumlu mu? Yay ve Oğlak burcu aşk uyumu

Yay ve Oğlak burcu arasındaki aşk uyumu merak ediliyor. Peki Yay ve Oğlak iyi şekilde anlaşabilir mi? İki burç arasında sorun yaşanır mı?

YAY VE OĞLAK BURCU UYUMLU MU?

Yay ve Oğlak bir araya geldiğinde kıvılcımlar çıkabilir ya da çıkmayabilir! Bu ikisi, çok farklı kişilikleri nedeniyle genellikle hemen anlaşamazlar, ancak başlangıçta bir çekim varsa, diğer kişinin neyle ilgili olduğunu görmek için ortalıkta dolaşabilirler. Ancak o zaman, olayları daha derin bir düzeyde keşfettiklerinde, bazı ortak noktaların olduğunu keşfederler ve güçlü bir bağ kurabilirler. İlk bakışta Yay, Oğlak burcunu bir vızıltı cinayeti olarak görebilir. Çoğu zaman bir işkolik olan Oğlak, burnunu biley taşına koyar, Yay ise oynamayı sever. Yay, Oğlak burcunun genellikle çalışmayı eğlenceli olarak düşündüğünü anlamayacaktır. Ancak Oğlak gardını indirdiğinde ve Yay burcunun onlara hayatın ne kadar eğlenceli olabileceğini göstermesine izin verdiğinde, bu hayata oldukça kolay bir şekilde girebilirler. Oğlaklar, Yay burcundaki partnerlerinin hafiflemelerine yardımcı oldukları için teşekkür ederler ve bunun için onlara sonsuza kadar minnettar olabilirler. Öte yandan Yay, Oğlak burcunun güçlü çalışma ahlakından çok şey öğrenebilir ve genellikle Deniz Keçisi ortaklarının birlikte hareket etmelerine yardımcı oldukları için teşekkür eder. Bu "zıt kutuplar birbirini çeker" bağı güçlüdür ve karşılıklı olarak faydalı olabilir.

Yay, Okçuları dünyaya çıkmaya ve ufuklarını genişletmeye teşvik eden geniş Jüpiter tarafından yönetiliyor. Çoğunlukla güçlü bir kader duygusuna inanırlar ve başlarına sık sık şans eseri şeyler gelir. Başlarına iyi şeyler geldiği için mi olumlu bir tutuma sahipler, yoksa olumlu tutumları nedeniyle mi başlarına iyi şeyler geliyor? Oğlak ise çalışkan Satürn tarafından yönetilir ve ne kadar çok çalışırsanız o kadar çok ödülün geleceğine inanır. Genellikle güçlü bir kader duygusuna sahip değillerdir çünkü şanslarını kendilerinin yarattığına inanırlar. Yay, Oğlak burcuna hırslarından dolayı hayranlık duyar, ancak kendilerini onunla özdeşleştiremezler. Oğlak, Yay'ın başına işlerin ne kadar kolay geldiğine şaşırır (ve biraz da kıskanır), ancak başarılarını veya başarısızlıklarını kadere bırakmayı hayal edemezler.

Yay bir ateş burcudur ve istikrarlı Oğlak burcunun rahat edebileceğinden çok daha fazla dürtüyle hareket eder. Ateş burçları heyecanlı ve kendiliğindendir; bu da toprak burcu Oğlak burcunun tam tersidir. Ateş işaretleri, keşfetmeyi ve uyum sağlamayı sever ve toprak işaretleri, bilgilerini mantık ve pratikliğe dayandırır. Genellikle gençken benimsedikleri inanç ve ideallere bağlı kalırlar. Bu temel farklılıklar çatışmaya neden olabilir; özellikle konu birlikte bir gelecek inşa etmeye geldiğinde. Yay, kulaktan kulağa oynamak isterken, Oğlak önümüzdeki yirmi yılı planlamaktadır. Önemli konularda her iki ortağı da mutlu etmek için çok fazla uzlaşma gerekecek.

Yay değişken bir burçtur, yani lider ya da başlatıcı değillerdir. Akışa uymaktan ve destekleyici bir rol oynamaktan mutlular. Ve tahmin et ne oldu? Oğlak "sorumluluğu üstlenen" bir öncü burçtur, dolayısıyla bu ilişkide ilerlemeye hazır, istekli ve yeteneklidirler. Deniz Keçisi işleri başlattıktan sonra Yay burcundaki partneri genellikle plana katılmaya hazırdır (çok kısıtlayıcı olmadığı sürece).

Romantik olarak üstesinden gelinmesi gereken bazı farklılıklar vardır. Oğlak, Yay kadar fiziksel bir şeye hazır değildir, ancak Yay, güven oluşana kadar sabırlı olabilirse oldukça tutkulu deneyimler yaşayabilir. Bu burç daha maceracıdır, ancak Oğlak burcu yatak odası zamanlarını başlatmak (ve bazen buna hükmetmek) isteyecektir; Yay burcu ise bunu hiç umursamayacaktır.