2024 Milli Piyango bileti ne kadar? Yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesi ne kadar?

2024 Milli Piyango bileti ne kadar? Yılbaşı çekilişinde ikramiye ne kadar? İşte yılbaşı çekilişine dair bilinmesi gereken detaylar...

2024 Milli Piyango bileti ne kadar? Yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesi ne kadar?

Yılbaşı coşkusunu taçlandırmak isteyenlerin heyecanla beklediği Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. 2024 yılında düzenlenecek olan özel çekilişin büyük ikramiyesi açıklandı. 31 Aralık 2023 gecesi gerçekleştirilecek çekiliş, millipiyangoonline.com sitesi ve Milli Piyango'nun resmi YouTube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Yılbaşı çekilişinin en merak edilen detaylarından biri olan büyük ikramiye, tam bilete çıkması durumunda sahibine tam 400 milyon TL kazandıracak. Bu devasa ikramiye, birçok kişinin yeni yıla büyük bir umut ve heyecanla girmesine neden oluyor.

MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için bilet fiyatları da belli oldu. Yılbaşı çekilişine katılmak isteyenler, çeyrek bilet için 100 TL, yarım bilet için 200 TL ve tam bilet için ise 400 TL ödeme yapacaklar. Bu biletler, büyük ikramiyenin sahibini belirleyecek olan çekilişte şanslarını denemek isteyenlerin umutlarını yeşertiyor.

TOPLAM İKRAMİYE TUTARI: 2 MİLYAR 355 MİLYON 650 BİN TL!

Yılbaşı çekilişinde dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise göz kamaştırıcı bir rakam olan 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olarak açıklandı. Bu büyük ikramiye, çeşitli kategorilerde kazananları sevindirecek ve yeni yıla muazzam bir coşkuyla giriş yapılmasını sağlayacak.

Yılbaşı gecesinin büyük heyecanına tanıklık etmek ve büyük ikramiye için şansını denemek isteyenler, Milli Piyango'nun resmi kanallarından çekilişi canlı olarak takip edebilir ve belki de 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibi olma şansını yakalayabilirler.