2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 ÖGG sınavına katılacak adayların sınav giriş bilgilerini içeren sınav yeri belgesi ÖGNET üzerinden yayımlandı. Peki, Özel Güvenlik sınavı ne zaman? Detaylar, haberimizde...

2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik sektörüne adım atmak isteyen bireylerin merakla beklediği 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınavlarına dair detaylar belli oldu. İşte, detaylar...

SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMANA KADAR ALINACAK?

Sınav süreci kapsamında, adaylar sınav giriş belgelerini 10 Şubat tarihine kadar temin edebilecekler. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınavlarına katılacak adaylar, bu belgeler aracılığıyla sınavın gerçekleşeceği yer ve saat bilgilerini öğrenebilecekler.

2024 ÖGG SINAVI NE ZAMAN?

Özel Güvenlik sınavlarına katılacak adaylar, yazılı sınavlara 24 Şubat'ta girecekler. Ardından, 25 Şubat - 10 Mart tarihleri arasında uygulamalı atış sınavı gerçekleştirilecek ve adayların puanları ÖGNET sistemine kaydedilecek. Sınav süreci içerisinde adaylara soru ve cevaplarına erişim sağlayacakları tarih ise 27 Şubat olarak belirlendi.

2024 ÖGG SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN?

Sınavın heyecanla beklenen sonuçları ise 15 Mart tarihinde adaylarla paylaşılacak. Bu tarih, adayların performanslarını değerlendirme ve geleceklerini planlama noktasında önemli bir dönemeç olacak.