286 gün sonra! Enkazdan bir ceset çıktı

Hatay'ı Kırıkhan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde, Nuriye Civelek Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın en üst katı depremde yıkılmıştı. Çöken duvarın altında bir ceset bulundu.

286 gün sonra! Enkazdan bir ceset çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde, Nuriye Civelek Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın en üst katı deprem nedeniyle yıkıldı. Bugün yapılan kontrollerde, çöken duvarların altında bir ceset bulundu. Olayın hemen ardından durum, 112 acil çağrı merkezine bildirildi ve AFAD ile polis ekipleri sevk edildi.

286 GÜN SONRA CESET ÇIKTI

Polis ekipleri, bina çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda ceset, kimlik tespiti için morga kaldırıldı. Cesedin, depremden bu yana haber alınamayan ve binanın en üst katında yaşayan bir kişiye ait olabileceği düşünülüyor. Ancak kesin bilgi için DNA çalışmalarının tamamlanması bekleniyor.

Öte yandan, arama kurtarma çalışmaları kapsamında kayıp olan şahsın yakınları, birçok yerde gönüllü olarak arama çalışmalarına katıldı. İlerleyen süreçte cesedin kimliği ve olayla ilgili detaylar netleşecek.