Aile 21. Bölüm fragmanı geldi! Devin ile Hülya bu kez yan yana

Aile 20. Bölümde Aslan vurulmuştu. Ancak Aslan'ı kimin vurduğu koca bir soru işareti olarak duruyor. Aile 21. Bölümde neler olacağı merak ediliyor. Gelen yeni fragmanla birlikte heyecan başladı. Çünkü dizinin başından beri karşı karşıya gelen Devin ve Hülya Soykan, bu kez Aslan için yan yana çarpışacak!

Aile 21. Bölüm fragmanı geldi! Devin ile Hülya bu kez yan yana

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi, yeni bölüm fragmanıyla gündeme oturdu. 20. bölümün sonunda Aslan, kimsenin bilmediği bir kişi tarafından vuruldu. Dizi bu sahnede sonlanırken, yeni bölüm fragmanları nefes kesti.

Dizinin başından bu yana Aslan'ın eşi Devin Soykan ile Aslan'ın annesi Hülya Soykan arasında gerilim olduğunu biliyoruz. Ancak Aslan'ın vurulması işleri değiştiriyor. Aile 21. bölüm son fragmana bakıldığında karşı karşıya gelen ikili, Aslan'ı vuranı bulmak için ateşkes ilan ederek birlikte hareket etmeye başlayacak.

DEVİN VE HÜLYA BU KEZ YAN YANA

Dizinin yeni fragmanında Devin ve Hülya'nın marinaya birlikte geldiği görülüyor. Devin, Nedret'in oğlu Bedri'nin karşısına geçerek, "Şüpheli gördüğüm kim varsa Bedri, böyle karşılarına geçip gözlerinin içine bakıp soracağım; benim canımdan bile sevdiğim kocamı sen mi vurdun diye" diyor. Ancak yanıtını elbette diziyi izlerken duyacağız.

Aslan'ın kardeşi Ceylan ise Nedret Hala'ya tepki göstererek, "Onlarca adamın var kapıda senden habersiz nefes bile almıyorlar" diyor. Biliyoruz ki şüpheliler arasında Nedret de bulunuyor.

En çarpıcı olanı ise Hülya, amca İbrahim Soykan'a giderek, "Sana ilk ve son kez soracağım, oğlumu sen mi vurdurttun?" sorusunu soruyor.

Yeni bölümde ne olacağını bilmiyoruz. Ancak Aslan'ı vuran kişinin bölüm içerisinde biriyle görüşeceğine dair bir sahnede bulunuyor.

İşte Aile 21. Bölüm fragmanı: