Aile 21. Bölüm fragmanı! Yeni bölümde ortalık darmaduman olacak

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başroünde yer aldığı Aile dizisinden 21. bölüm fragmanı geldi. Fragmandan anlaşıldığı üzere Aile 21. bölüm çok çarpıcı bir bölüme sahne olacak.

Aile 21. Bölüm fragmanı! Yeni bölümde ortalık darmaduman olacak

Aile 21. bölüm fragmanı, dizinin sevenlerini heyecana boğdu. Show Tv ekranlarında yayınlanan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile, 20. bölümle Salı günü ekrana geldi. Gerilim ve heyecan dolu bölümün sonunda Aslan, düğünde biri tarafından vuruldu.

3 kez kurşun sıkılan Aslan kanlar içinde yerde kalırken, eşini kanlar içinde bulan Devin hem büyük şaşkınlık hem de çok büyük korku ve acı yaşadı. Aslan'ı kimin vurdurduğu merak ediliyor. Bir yanda Serap'ın hapse girmesi nedeniyle Cihan'ın Aslan'ı vurdurduğu düşünülürken, limandaki hisseleri geri alarak hala Nedret ve oğul Bedri'nin Adana'ya geri yollanması talimatını vermesinden dolayı da vurulmuş olabileceği düşünülüyor. Ancak şüpheliler burada bitmiyor. Çünkü amca İbrahim ya da Serap'ın öcünü almak isteyen İlyas'ın da bunu yapabileceği düşünülüyor.

haber-fotograflari-2023-11-15t165837-956.jpg

AİLE 21. BÖLÜM FRAGMANI! YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Fragmanda Devin'in, "Ne hayal ettiğimin bir önemi yok artık. Çünkü tek bir gerçek var; 3 kurşunla kalbimi delip geçen bir gerçek... Sevdiğim adamı hayattan koparmak isteyen ve istediğini ulaşana kadar da durmayacak birileri var. Şimdi size bir soru: Canınızdan çok sevdiğiniz birini er ya da geç öldüreceğini bildiğiniz bir insanı, yaşamasına izin verir miydiniz?" cümleleri duyuluyor. Bu sırada ekrana ise sırasıyla Cihan, Bedri-Nedret, İbrahim Soykan ve ardından İlyas ve Serap geliyor.

Yeni bölüm fragmanı da gösteriyor ki 21. bölüm, Aslan'ı kimin vurduğu üzerinden ilerleyecek. Dizinin fragmanı 16 saat içinde 500 bine yakın izlenme aldı. İşte Aile 21. bölüm fragmanı: