Aile 22. Bölüm izleyiciyi şok edecek! İşte Aile 22. Bölüm fragmanı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünü paylaştığı Show TV dizisi Aile'nin yeni bölümü fragmanı geldi. Son bölümde oldukça etkileyici bir son yapan Aile, yeni bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Aile 22. Bölüm izleyiciyi şok edecek! İşte Aile 22. Bölüm fragmanı....

Aile 22. Bölüm izleyiciyi şok edecek! İşte Aile 22. Bölüm fragmanı

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler gibi oyuncuların başrolünü paylaştığı Aile dizisi, dolu dizgin devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir gerilimve heyecan yaşatan dizi, yeni bölümünde de atraksiyonu üst seviyede tutmaya devam edecek.

Aslan'ı vuran İbrahim Soykan'ın son bölüm son sahnede intihar ettiği görülmüştü. Yeni bölüm merakla beklenirken, diziden fragman da geldi.

haber-fotograflari-2023-11-27t105754-042.jpg

YENİ BÖLÜM YENİ GERİLİMLER YARATACAK

Dizinin fragmanına bakıldığında Devin'in yeniden hamile kalabileceği ortaya çıkacak. Babasının hastanesine giden Devin, yaşadığı başarısız hamilelik sonrasında bir daha anne olamayacağına inanıyordu. Ancak Nedret Hala karakteri Devin'e başka bir hastanede muayene olması gerektiğini söylemişti. Fragmandan anlaşıldığı üzere Devin hamile kalabileceğini öğrenecek.

Bu haberle birlikte yeni bölümde Aslan ve Devin, ortak yaşadıkları evden ayrılarak yeni bir hayat kurmak isteyecek. Ancak karşılarında Aslan'ın annesi Hülya Soykan'ı bulacaklar.

Dizinin fragmanın Aslan'ın, "Hayata geri döndüm, yeniden doğdum. Ama bu defa nefretle değil sadece aşkla" dediği duyuluyor.

haber-fotograflari-2023-11-27t105722-244.jpg

Cihan ise Hülya Soykan ile yaptığı konuşmada, "İbo gitti, evin gitti, başınıza Nedret Hala geldi. Aslan da yakında gider, tabii torunların da. Neye benziyorsun biliyor musun? Koca bir ağaçta dalda tek başına duran bir elmaya benziyorsun. Böyle yalnız, çürümüş" diyor.

Hülya Soykan ise başka eve çıkma kararı alan Aslan'a, "Sen benim hayatımsın gidemezsin, hayatımı benden alamazsın" diye tepki gösteriyor.

İşte yeni bölüm fragmanı: