Aile 23. bölüm fragmanı geldi! Hülya Soykan bomba gibi dönüyor

Aile 23. Bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Hülya Soykan, kendisine verilen ilacın hepsini içerek yaşamıyla kumar oynadı. Aslan ve Devin'in yeni bölümde ne yapacağı merak ediliyordu. Diziden hareketli bir fragman geldi. İşte detaylar...

Aile 23. bölüm fragmanı geldi! Hülya Soykan bomba gibi dönüyor

Show TV'nin sevilen dizisi Aile'nin yeni fragmanı geldi. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler gibi isimlerin bulunduğu Aile'nin son bölümünde Hülya Soykan intihar girişiminde bulundu.

Aslan ve Devin ayrı bir evde yaşama kararı aldı. Buna karşılık Hülya Soykan ise yalnız kalma korkusu yaşayarak tedavi için verilen ilaçların hepsini içerek intihar girişiminde bulundu. Aslan ve Devin'in yeni bölümde ne yapacağı merak ediliyor.

haber-fotograflari-2023-12-03t091651-371.jpg

Aile 23. bölüm fragmanı da geldi. Yeni fragmanda Hülya Soykan iyileşiyor ama anlaşıldığı üzere çok daha güçlü şekilde geliyor. Devin ve Aslan ile bir gece kulübünde eğlenmeye gelen Hülya Soykan, ilk kez çiftin yakıştığını söylüyor. Bu duruma Devin ve Aslan hem çok şaşırıyor hem de çok seviniyor.

haber-fotograflari-2023-12-03t091717-724.jpg

"HÜLYA ATEŞİN TA KENDİSİDİR, BAKSAN GÖZÜN YANAR HARINDAN"

Ancak bölüm fragmanında Nedret Hala'nın Devin'i uyardığı da görülüyor. Devin'i uyaran Nedret, "Hülya, Hülyalığını yaptı mı yine? Hülya ateşin tak kendisidir. Böyle baksan gözün yanar harından. Fazla yaklaşmayacaksın, sen benim lafıma kıymet ver. Bak ondan uzak duracaksın" diyor.

haber-fotograflari-2023-12-03t091723-018.jpg

Aslan ve Devin, bir yerden dönerken aracın kaza yaptığını görüyor. Ancak fragmandan anlıyoruz ki kaza yapan aracı Devin de Aslan da biliyor. Kazayı görünce ikili büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

Yeni bölümde Nedret ve İlyas'ın karşılaşmasını, Hülya Soykan'ın gücü yeniden ele almasını izleyeceğiz. İşte çok ses getirecek 23. bölüm fragmanı: