AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş kimdir?

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş oldu. Peki Tahsin Babaş kimdir? Tahsin Babaş ne iş yapıyor? Tahsin Babaş kaç yaşında ve nereli? Tahsin Babaş ne mezunu? İşte ayrıntılar...

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş kimdir?

AK Parti'nin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için Kastamonu'dan aday gösterdiği isim Tahsin Babaş oldu. Açıklama sonrasında Babaş hakkında birçok detay merak ediliyor. O detayları bir bir sizin için derledik.

TAHSİN BABAŞ KİMDİR?

Tahsin Babaş, 1967 yılında Kastamonu'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kastamonu'da tamamladı. İlkokulu Gazipaşa İlkokulu'nda, ortaokulu Merkez Ortaokulu'nda ve lise eğitimini Kastamonu Teknik Lisesi'nde aldı.

Üniversite öncesi eğitimini tamamladıktan sonra, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Programlar Mahalli İdareler Bölümü Ön Lisans Programı'na başlamış ve ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

1989 yılında Kastamonu Belediyesi'nde memuriyet hayatına başladı ve 1994-1999 yılları arasında Kastamonu Belediyesi Su Şebeke Şefi olarak görev yaptı.