Alaattin Çakıcı Ömer Faruk Gergerlioğlu'na meydan okudu

Alaattin Çakıcı, HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na meydan okuyarak, "Kandilin Meclis'teki kudurmuş çakalları, yüreğiniz yetiyorsa Türkiye'nin her yerine gidip geliyorum adamsanız benimle yüzyüze gelin, konuşacak yüreğiniz var mı?" dedi.

Alaattin Çakıcı Ömer Faruk Gergerlioğlu'na meydan okudu

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik hakaret ve iftiralara Meclis Genel Kurulu'nda cevap verdi. Gergerlioğlu, Bahçeli'nin kendisini "Kandil uzantısı" olarak tanımlamasına karşı çıkarak, bu iftirayı reddetti. Bahçeli'nin eleştirilerini aynı şekilde geri iade ederek, halkın vekiline yapılan hakaretin halka yapılan hakaret olduğunu belirtti.

Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Gergerlioğlu'nun, Bahçeli'nin kendisinin soyadını doğru söylememesinden dolayı eleştiri yaparken, Alaattin Çakıcı üzerinden yaptığı eleştiri karşılık buldu.

Gergerlioğlu, "Anayasa'yı ve Anayasa Mahkemesini tanıyıp yerine oturacaksın Bahçeli! Soyadımı bile doğru telaffuz edemeyen Bahçeli, Türkçe öğren de gel! Sen önce Sinan Ateş'in katilinin niye Olcay Kılavuz'un evinde çıktığını, mafya lideri Alaattin Çakıcı'yla niye hep pozlarının çıktığını açıkla" demişti.

"KANDİL'İN MECLİS'TEKİ KUDURMUŞ ÇAKALLARI"

Bu sözlerin ardından ise Alaattin Çakıcı, sosyal medya üzerinden Gergerlioğlu'na meydan okuyan bir paylaşımda bulundu. Çakıcı, Gergerlioğlu'nu Türkiye'nin dört bir yanına davet ederek, yüz yüze gelmeye çağırdı. Gergerlioğlu'nun konuşmasına yanıt veren Çakıcı, Türkiye genelinde dolaşma iddiasında bulundu ve Gergerlioğlu'nu meydan okuyarak, onunla yüzleşmeye davet etti. Çakıcı, şunları söyledi:

alaattin-cakici-hedep-li-vekile-demedigini-16534556-8313-m.jpg