Ata Demirer kimdir? Ata Demirer kaç yaşında ve nereli?

Ata Demirer kimdir? Ata Demirer kaç yaşında ve nereli? Ata Demirer ne iş yapıyor? Ata Demirer evli mi? İşte Ata Demirer hakkında detaylar...

Ata Demirer kimdir? Ata Demirer kaç yaşında ve nereli?

Ata Demirer kimdir? Ata Demirer nereli? Ata Demirer kaç yaşında? Ata Demirer ne iş yapıyor? İşte Ata Demirer hakkında detaylı bilgiler...

ATA DEMİRER KİMDİR?

Ata Demirer, Türk komedyen, oyuncu ve müzisyen olarak tanınan bir sanatçıdır. Ata Demirer, 6 Temmuz 1972 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini Bursa'da tamamladı. Müziğe olan ilgisi nedeniyle gece kulüplerinde piyanist ve şantör olarak çalışmaya başladı. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nü kazanarak eğitimine devam etti.

Eğitim sürecinde müzikle birlikte stand-up gösterilerine de ilgi duyan Ata Demirer, Vitamin Grubu'nun "Turkish Kovboylar" adlı şarkısındaki gazeli seslendirmesiyle dikkat çekti. İlk profesyonel stand-up gösterisini E.Ş.E.K Tiyatro Grubu'nun kurucusu Uğur Uludağ'ın aracılığıyla gerçekleştirdi.

Ata Demirer, hem müzikle hem de komediyle özdeşleşen sanatçılar arasında yer alıyor. 2004 yılında başlayan "Avrupa Yakası" dizisindeki performansıyla geniş kitlelere ulaşan Demirer, ayrıca birçok filmde başrol oynadı ve senaryo yazdı.

2021 - Bursa Bülbülü
2018 - Hedefim Sensin
2017 - Olanlar Oldu
2015 - Niyazi Gül Dört Nala
2014 - Eyyvah Eyvah 3
2012 - Berlin Kaplanı
2011 - Eyyvah Eyvah 2
2010 - Eyyvah Eyvah

ATA DEMİRER ÖZEL HAYATI

Ata Demirer, 22 Nisan 2012 tarihinde oyuncu Özge Borak ile evlendi. Ancak çiftin evliliği 14 Kasım 2014 tarihinde sona erdi.