Atatürk 1881–1919 filminin ikinci fragmanı geldi

Atatürk 1881–1919 filminin beklenen fragmanı geldi. Fragmanın gelişiyle beraber, filmin vizyon tarihi de belli oldu. Çok beğenilen ve epey ses getiren filmin ikinci bölümü, 5 Ocak'ta sinemalarda....

Atatürk 1881–1919 filminin ikinci fragmanı geldi

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "Atatürk" filminin ikinci bölümü için heyecan verici bir fragman paylaşıldı. Film, YouTube üzerinden Atatürk The Movie kanalında izleyiciyle buluştu.

5 OCAK'TA VİZYONA GİRECEK

Başlangıçta Disney+'ta yayınlanacağı açıklanan proje, daha sonra değişikliklere uğradı ve ikinci bölümüyle vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin ilk bölümü olan "Atatürk 1881–1919" kasım ayında izleyiciyle buluşmuştu. Şimdi ise Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı fragman, ikinci bölümün 5 Ocak 2024 tarihinde izleyiciyle buluşacağını duyuruyor.

Fragman, Atatürk'ün hayatında önemli bir dönem olan Çanakkale Savaşı ve sonrasındaki olaylara odaklanacak gibi görünüyor. İzleyiciler, ikinci bölümde Mustafa Kemal Atatürk'ün liderlik ve stratejik dehasının yanı sıra tarihi olaylara dair daha derinlemesine bir bakış bekleyebilirler.

İşte yayınlanan ikinci bölüm fragmanı: