Ayşenur Parlak kimdir, kaç yaşında? Ayşenur Parlak neden öldü?

Ünlü fenomen Ayşenur Parlak, 12 yaşından bu yana kanserle mücadele ediyordu. Güçlü kadın Parlak, 37 yaşında tedavi sürecine yanıt veremeyecek hayatını kaybetti. Peki Ayşenur Parlak kimdir? Ayşenur Parlak neden öldü? İşte Ayşenur Parlak hakkında detaylar...

Ayşenur Parlak kimdir, kaç yaşında? Ayşenur Parlak neden öldü?

Ünlü fenomen Ayşenur Parlak, 12 yaşında başlayan kemik kanseri mücadelesini, yaşamının farklı dönemlerinde karşılaştığı zorluklarla sürdürdü. Ne yazık ki, önceki gün yoğun bakımda devam eden tedavi sürecine yanıt veremeyerek, 37 yaşında aramızdan ayrıldı. Ayşenur Parlak'ın hayatı, yaşadığı zorluklara karşı gösterdiği güçlü duruşuyla ve birçok engeli aşarak hayata tutunma çabasıyla dolu bir hikayeye sahipti.

tfkppvzkmucvbsjldswlgg.jpg

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

1986 yılında dünyaya gelen Ayşenur Parlak, ailesiyle mutlu bir yaşam sürerken 12 yaşında kemik kanserine yakalandı. Uzun bir tedavi sürecinden sonra iyileşip İstanbul’da Uluslararası İlişkiler okurken hayatına Savaş ile devam etti. Mezun olduktan sonra ihracat satış uzmanı olarak kariyerine atıldı. Ancak, nişanlandığı gün meme kanseri teşhisi konuldu. Tedavi sürecini evlenmeden önce başlatan Parlak, balayı yerine ameliyat masasına gitti.

Tedavisi sonrasında vergi memuru olarak kariyerine devam etti ve bir mucize gerçekleşerek hamile kaldı. "10 Amazon Yüksek Doz Yaşam" kitabının yazarlarından biri oldu ve Ela adında bir kız çocuğuna kavuştu. Ancak, bu sevinçli döneminin hemen ardından üçüncü evre Lenfoma teşhisi konuldu.

image-750x-5f47b7d06aeaf.jpg

Ayşenur Parlak, defalarca kez hastalıkla mücadele etti. Ancak, 13 Kasım 2023 tarihinde yaşamına veda etti. Parlak'ın hayatı, güçlü bir iradeyle yaşanan zorlukların üstesinden gelme çabasıyla dolu bir örnek oldu. Türkiye, bu mücadeleci ruhu ve yaşam dolu enerjisiyle tanıdığı Ayşenur Parlak'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

aysenur-parlak-oldu-mu-aysenur-parlakin-kanser-miydi-neden-oldu-135143-20231113.jpg

EŞİ SAVAŞ PARLAK ACI HABERİ DUYURDU

Ayşenur Parlak'ın eşi Savaş Parlak, eşinin vefat haberini sosyal medya üzerinden, "Hüküm Allahın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Malesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek" ifadeleriyle duyurdu.