CHP'li İBB Başkan aday adayından İYİ Parti'ye çok sert sözler!

İBB için CHP'den aday adaylığı başvurusunu yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, "Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi'ne baskı kuran, şantaj yapan, tehdit eden beklenti içinde olan, üstelik de seçim kaybettiğimiz gece kahkaha atanlarla bir daha asla ittifak yapmayacağız. Ve ittifaksız, İstanbul'u kazanacağız" dedi.

CHP'li İBB Başkan aday adayından İYİ Parti'ye çok sert sözler!

İBB için CHP'den aday adaylığı başvurusunu yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, İYİ Parti'ye çok sert sözlerle yüklendi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na iki gün önce başvurarak İBB Başkanlığı'na aday adayı olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, partililerle bir otelde düzenlenen toplantıya katılarak açıklamalarda bulundu.

"SEÇİM KAYBETTİĞİMİZ GECE KAHKAHA ATANLARLA İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ"

İYİ Parti'ye gönderme yapan Kerimoğlu, "Biz artık İstanbul'da hiçbir ittifaka ihtiyaç duymadan CHP olarak seçim kazanacağız. Biz artık CHP'ye seçim kazandırdı diye altında birtakım partilerin sözüm ona bir takım yöneticilerine ihale vermek, daire başkanlığı vermek, bürokratik kadroları vermek zorunda değiliz. İttifakı yapacaksak halkla yapacağız. Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi'ne baskı kuran, şantaj yapan, tehdit eden beklenti içinde olan, üstelik de seçim kaybettiğimiz gece kahkaha atanlarla bir daha asla ittifak yapmayacağız. Ve ittifaksız, İstanbul'u kazanacağız. Cumhuriyet Halk Partisini İstanbul'da ve Türkiye'de hep birlikte iktidar yapmak istiyoruz" dedi.