CZN Burak kimdir? CZN Burak kaç yaşında, nereli?

CZN Burak kimdir? CZN Burak kaç yaşında, nereli? CZN Burak'ın ailesi kim? CZN Burak ne iş yapıyor? İşte CZN Burak hakkında detaylar..

CZN Burak kimdir? CZN Burak kaç yaşında, nereli?

Güler yüzlü tavırları, renkli kişiliği ve lezzetli yemekleriyle tanınan CZN Burak Özdemir, sosyal medya platformlarında adından sıkça söz ettiriyor. Peki, CZN Burak kimdir ve bu lakabı nereden geliyor?

CZN BURAK ÖZDEMİR KİMDİR?

1996 yılında Hatay'da dünyaya gelen Burak Özdemir, dört kardeşin en küçüğüdür. İstanbul Üniversitesi'nde okuyan genç girişimci, ailesinden gelen yemekle ilgili tutkusunu keşfederek kendi işini kurma kararı aldı. Hatay'da dedesine ait küçük bir lokantayı işletmeye başlayan Burak Özdemir, daha sonra İstanbul'da da şube açarak lezzet serüvenini genişletti.

CZN lakabının ortaya çıkışı oldukça ilginç bir anekdotla şekillendi. Babasının Laleli'de sahibi olduğu Cinzano adındaki tekstil firması, Rus misafirlerin dilinde zorlanılarak "Cezene" şeklinde telaffuz ediliyordu. Burak Özdemir, bu durumu yaramazlık yaptığı dönemlere ilişkin olarak, "Zengin çocuğusun, onun bunun yanında ne işin var?' diyen bile vardı. Osmanbey’de bir konfeksiyon firmasında çalışıyordum. Günde beş sefer depodan malları alıp el arabasıyla Taksim ve Osmanbey’e bırakıyordum. 'Bana ‘cezen’ deyin" diyerek CZN'nin hikayesini anlattı.

CZN Burak Özdemir, günlük hayatını, işlerini ve lezzet dolu anılarını sosyal medya üzerinden paylaşarak geniş bir takipçi kitlesine ulaştı ve "CZN" markasını oluşturarak Türkiye'de ve dünya çapında tanınan bir fenomen haline geldi.

CZN Burak, pozitif enerjisi, samimi tavırları ve damak çatlatan tarifleriyle sadece bir yemek ustası değil, aynı zamanda sosyal medyanın sevilen simgelerinden biri haline geldi.