Devlet Bahçeli'den "Fatih Terim fonu" dolandırıcılık tartışmalarına sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Fatih Terim fonu" olarak adlandırılan dolandırıcılık davasıyla ilgili açıklama yaparak, "Daha çok faiz elde etmek için tertip edilmiş fon oyunları, milyon dolarlarını bu fonlara bağlayan tanınmış simalar, bunlara çanak tutan sahtekar bankacılar, saçlarına dolardan bukleler yapan şaibeli soytarılar milletimizde haklı bir öfkeye neden olmaktadır" dedi.

Devlet Bahçeli'den "Fatih Terim fonu" dolandırıcılık tartışmalarına sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fatih Terim fonu olarak adlandırılan yüksek getirili fon dolandırıcılığına değinerek, yaşananların millet nezdinde öfkeye neden olduğunu söyledi.

Arda Turan, Semih Kaya, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu gibi futbolcuların dolandırıldığı ortaya çıkarken, bankacı Seçil Erzan'ın verdiği ifadeler de gündeme oturmaya devam ediyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, MHP haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

"MİLLETİMİZDE HAKLI BİR ÖFKEYE NEDEN OLMAKTADIR"

Bu konuya değinen Bahçeli, "Daha çok faiz elde etmek için tertip edilmiş fon oyunları, milyon dolarlarını bu fonlara bağlayan tanınmış simalar, bunlara çanak tutan sahtekar bankacılar, saçlarına dolardan bukleler yapan şaibeli soytarılar milletimizde haklı bir öfkeye neden olmaktadır" dedi.

TikTok'ta yer alan tepki çeken videolara da yer veren Bahçeli, "TikTok rezaleti ise salgın gibi yayılmaktadır! Siyasetin üzerine çöken taciz ve yolsuzluk iddiaları sancılı ilişkili ağlarını deşifre eden itiraflar, samimiyet ve sorumluluk anlayışıyla ifade etmeliyim ki yalnızca muhataplarına değil Türkiyemize de haddinden fazla zarar vermektedir" ifadelerini kullandı.