Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında ve nereli?

Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında? Ece Ronay nereli? Ece Ronay ne iş yapıyor? Ece Ronay hakkında merak edilenler...

Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında ve nereli?

Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında ve nereli? Sosyal medyada geniş yankı uyandıran Ece Ronay'ın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. İşte sizin için Ronay hakkında tüm merak edilen detaylar...

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 tarihinde Diyarbakır'da doğan 29 yaşındaki bir sosyal medya fenomeni ve şarkıcıdır. Ece Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur. Sosyal medya platformlarında yayınladığı videolar ve paylaşımlarla önce kendine bir takipçi kitlesi oluşturarak tanındı.

Ece Ronay, müzik kariyerine "Karpuz" şarkısı ile adım attı. Ancak asıl çıkışını "Git Çatla" isimli şarkısıyla elde etti. Bu şarkı, geniş bir dinleyici kitlesi tarafından ilgi gördü ve Ece Ronay'ı müzik dünyasında tanınan bir isim haline getirdi.

Şarkıları arasında "Karamela" (8.4 milyon izlenme), "Karpuz" (76 milyon izlenme), "Şiki Şiki" (84 milyon izlenme) ve "Baba Yorgun" (43 milyon izlenme) gibi popüler videolar bulunmaktadır.

Ece Ronay, Youtube'da 831 bin, Instagram'da ise 1.5 milyon takipçiye sahiptir. Genç yaşına rağmen geniş bir hayran kitlesine ulaşarak Türkiye'de dikkat çeken sosyal medya fenomenlerinden biri oldu.