Ecem Taşer kimdir? Ecem Taşer kaç yaşında ve nereli?

Ecem Taşer kimdir? Ecem Taşer kaç yaşında? Ecem Taşer nereli? Ecem Taşer ne iş yapıyor? İşte Ecem Taşer hakkında detaylar...

Ecem Taşer kimdir? Ecem Taşer kaç yaşında ve nereli?

Ecem Taşer, sosyal medya platformları TikTok, Instagram ve YouTube'da içerik üreten genç bir fenomen olarak dikkat çekiyor. Sosyal medya üzerinde geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Taşer, özellikle erken yaşta yaptığı evlilik ve eşiyle birlikte Muğla Köyceğiz'e yerleşmesiyle gündeme geldi.

ECEM TAŞER KİMDİR?

Genç yaşında evliliğe adım atan Ecem Taşer, eşinin polislik mesleğini bırakmasının ardından Muğla Köyceğiz'e taşındı. Ecem Taşer, 'İyi ki yapmışız' dediği videolarıyla tanınıyor ve 24 yaşında evlendiği biliniyor. Şu an 29 yaşında olan Taşer, 5 yıldır evlidir.

Instagram hesabını "ecemtaser" kullanıcı adıyla aktif bir şekilde kullanmaktadır ve bu platformda 200 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Ecem Taşer, sosyal medya fenomeni olarak popülerliğini artıktan sonra yaşadığı bazı olaylarla gündeme geldi. Özellikle Fas tatilinde eşini aldattığı yönünde çıkan iddialar ve bu dönüşte HPV aşısı yaptırdığı iddiaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yaşanan bu olayların ardından Ecem Taşer, Instagram hesabını kapatma kararı aldı.

HPV aşısı iddiası etrafında dönen polemik, Taşer'in çeşitli açıklamaları ve tepkileriyle devam etmektedir. Sosyal medya fenomeni, yaşadığı olaylara dair "Bütün kadınlar sizin gibi yobazlardan, sizin gibi pisliklerden arınacak. Defolun sayfamdan" gibi sert ifadelerle tepki göstermişti.