Ekrem İmamoğlu'ndan troll açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kurultay gecesinde CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik @ekremedit adlı sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşımla ilgili olarak, "Hiçbir ilgim ve ilham yok. İmamoğlu'nun sağında solda trolvari bir kavram geçemez" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan troll açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gündemin öne çıkan konularına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan İmamoğlu, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultay akşamı @ekremedit adlı Twitter hesabından yapılan “Kılıçdaroğlu çekilecek” şeklindeki paylaşım hakkında görüş belirtti.

İmamoğlu, "Hiçbir ilgim ve ilham yok. İmamoğlu'nun sağında solda trolvari bir kavram geçemez" diyerek bu tarz spekülasyonlara karşı mesafeli olduğunu ifade etti.

"BEN KAZANMAYA ODAKLI BİR YOL ARKADAŞIYIM"

Kılıçdaroğlu'nun “Arkadan hançerlendim” açıklamasını değerlendiren İmamoğlu, "Ben gördüğüm eksiklik ve hatayı yüze söyleyen bir insanım. ‘Ben uçurumdan atlıyorum, siz de arkamdan atlayın' diyecek yol arkadaşı değilim. Kazanmaya odaklı bir yol arkadaşıyım. Bahsettiği insanlar öyle insanlarsa, hançerlendiğini düşünüyorsa, onlardan birisi olabilir. Ben öyle biri değilim" şeklinde konuştu.

"DEĞİŞİM BİR ANDA TAM ANLAMIYLA OLACAK BİR ŞEY DEĞİL"

“29 Mayıs'ta açıkladığı değişimle 5 Kasım'da gerçekleşen değişim aynı mı?” sorusuna İmamoğlu, “Değişim bir anda tam anlamıyla olacak bir şey değil. Zamana ihtiyacı var. Şu anda benim elbette ki arzu ettiğim noktada önemli bir adım atılmıştır” açıklamasında bulundu.

"GERİLİM YARATMAMA KONUSUNDA DENEYİMLİYİM"

Parti içinde beklentilerin gerilim yönünde olduğu konusuna da değinen İmamoğlu, "Çok beklerler. Asla. Gerilim yaratmama konusunda deneyimliyim. Bu süreçte herkes konuşurken, beş buçuk aydır ne TV'ye ne de gazetelere demeç vermedim. Konuşmadım. Partimin meselelerini hiçbir zaman kamuya açık konuşmadım, konuşmayacağım" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul genelinde 25 ilçeyi daha kazanacaklarına dair hedeflerini vurguladı.