Emre Belözoğlu, Seçil Erzan sessizliğini bozdu

Fon vurgunu davasında Seçil Erzan'a 4 milyon doların üzerinde para teslim eden Emre Belözoğlu, "Dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda bize vaat edilen tarih gelmeden dahi şikayetlerimizi savcılığa yaptık" dedi.

Emre Belözoğlu, Seçil Erzan sessizliğini bozdu

Fon vurgunu davasında dolandırılan 18 isimden biri de Emre Belözoğlu'ydu. Geçen zamanın ardından sessizliğini bozan Belözoğlu, 4 milyon 292 bin dolar verdiği Seçil Erzan'ın nasıl dolandırıcılık yaptığını açıkladı.

Futbol Plus YouTube kanalında konuşan Belözoğlu çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Kazandığım parayı da elimden geldiğince değerlendirmeye çalışan biriyim. Bir bankacılık işlemi olduğunu düşünerek yatırım yaptık. Banka müdürü ve banka yardımcısı özelinde de bende onların imzalı kağıtları var" dedi.

"TANIDIĞIM BİRİ DEĞİLDİ"

Belözoğlu, Seçil Erzan'ı olaydan önce tanımadığını söyleyerek, "Tanıdığım biri değildi. Kendisiyle bir defa görüştüm. Telefonla da 3-4 defa görüştüm" dedi.

"DEKONTLARIN KARŞILIĞININ BANKADA OLMADIĞINI ÖĞRENDİĞİMİZ ANDA..."

Dolandırıldığını anlamasının ardından soluğu mahkemede aldığını ifade eden Belözoğlu, "Dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda bize vaat edilen tarih gelmeden dahi şikayetlerimizi savcılığa yaptık" ifadelerini kullandı.

Seçil Erzan'ın hedeflerinden birisinin de Lukas Podolski olduğu, ancak kendisinin "O işe kafamı yormak istemiyorum" diyerek dolandırılmaktan son anda kurtulduğu da öğrenildi.