Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç yaşında ve nereli?

Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç yaşında? Ender Saraç nereli? Ender Saraç evli mi? Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç kimdir? Ender Saraç özel hayatı...

Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç yaşında ve nereli?

Türkiye'nin ünlü doktorları arasında yer alan Dr. Ender Saraç, oğluna istismar ettiği iddialarıyla gündeme geldi. Bu olayla birlikte hayatı merak edilen Saraç hakkında tüm detayları açıklıyoruz. Ender Saraç kimdir? Ender Saraç kaç yaşında? Ender Saraç evli mi? Ender Saraç özel hayatı...

ENDER SARAÇ KİMDİR?

Dr. Ender Saraç, 1959 yılında İzmir'de doğan bir Ayurveda uzmanıdır. 1990 yılından bu yana Ayurveda çalışmaları yapıyor. İlk yıllarında İstanbul'a taşındığında Nükhet Duru ile birlikte UNİFORM Sağlık ve Estetik Merkezi'nde çalıştı. Ardından Türkiye'nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan Hay Sağlık Merkezi'ni 1994 yılında kurarak genişletti.

Dr. Ender Saraç, yaklaşık 12 yıldır Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarında "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programını sundu. Programı, sağlıklı beslenme, doğal tıp yöntemleri, antiaging ve wellness konularına odaklanıyor. Program birçok kez "Yılın En İyi Sağlık Programı" seçildi. Dr. Ender Saraç'ın 14 adet kitabı bulunuyor bu kitaplar çocuk beslenmesi, erişkin beslenmesi ve Ramazan beslenmesi gibi konuları ele alıyor. Saraç'ın ilk eşinden bir, ikinci eşinden 2 çocuğu olmak üzere 3 çocuğu bulunuyor.

ENDER SARAÇ'IN EŞİ BENAN SARAÇ KİMDİR?

Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç ise 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Kolej eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra İngiltere ve Amerika'ya giderek uluslararası işletme eğitimi aldı. Ailesi MNG Kargo kurucularından olan Benan Saraç, kolej yıllarında babasıyla çalışmaya başlayarak iş tecrübesi edindi. Türkiye'ye döndükten sonra ailesinin hava taşımacılık sektöründeki şirketinde çeşitli departmanlarda çalışarak geniş bir iş deneyimi elde etti.