Eylül Öztürk kim? Eylül Öztürk kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk kimdir? Eylül Öztürk kaç yaşında? Eylül Öztürk ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Eylül Öztürk kim? Eylül Öztürk kaç yaşında?

Sosyal medyanın popüler isimlerinden olan Eylül Öztürk, gündemi meşgul eden çeşitli iddialar ile adından sıkça söz ettiriyor. Vatandaşlar, bu fenomenin kim olduğunu, yaşını, nereli olduğunu ve hangi işle uğraştığını merak ediyor. İşte Eylül Öztürk'ün hayatına dair merak edilenler...

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?

Eylül Öztürk, Instagram'da 3,6 milyon, TikTok'ta ise 446 bin takipçiye sahip. Sosyal medya platformlarında link paylaşarak işini sürdüren Öztürk, çeşitli markalarla iş birliği yapıyor. Ailesiyle yaptığı paylaşımlar da geniş ilgi görüyor.

4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğan Eylül Öztürk, ailesinin yurt dışında görev alması nedeniyle uzun yıllar yurtdışında yaşadı. Bu süreçte Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Belçika'da uluslararası bir tiyatro grubu seçmelerine katılarak 5 yıl boyunca çeşitli oyunlarda ve yabancı müzikallerde rol aldı.

İstanbul Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyatı mezunu olan Öztürk, Türkiye'de üniversite hayatına Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları bölümünde devam etti. 2015 yılında başlayan "Benzemez Kimse Sana" yarışma programı ile büyük bir çıkış yakaladı.

2018'de "4 Kadın Zamanı" programının sunuculuğunu üstlenen Öztürk, 2019'da ise "Eylül Öztürk ile Hey Anne" programını sundu. Yetersiz Bakiye tiyatro oyununda Ayferay karakteriyle 400'ün üzerinde oyunda sahne alan Öztürk, bir dönem oyunculuk yaptıktan sonra güzellik salonları işletiyor. Aynı zamanda kendi kozmetik markasının ürünlerini satışa sunuyor.

EYLÜL ÖZTÜRK ÖZEL HAYATI

2017 yılında iş insanı Barış Kenan Özkan ile evlenen Eylül Öztürk'ün bu evliliğinden Alex ve Alice adında iki çocuğu dünyaya geldi. Eylül Öztürk, şu sıralar eşi ve çocuklarıyla Amerika'da yaşamını sürdürüyor.