Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Eyvah Eyvah 2 filmi nerede çekildi? İşte Eyvah Eyvah 2 hakkında detaylar...

Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Ata Demirer'in kaleminden çıkan ve Türk komedi sinemasına damgasını vuran "Eyvah Eyvah" serisinin ikinci filmi, 9 Ocak 2024 tarihinde televizyon izleyicileriyle buluşacak. "Eyvah Eyvah 2" filmi, Trakyalı klarnetçi Hüseyin'in İstanbul'da sevdiği kızın peşinden Geyikli köyüne kadar yaşadığı komik olayları konu alıyor.

EYVAH EYVAH 2 OYUNCULARI

Filmin başrollerini Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak ve Salih Kalyon paylaşıyor. Kadroda ayrıca Alican Yücesoy, Tanju Tuncel, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Meray Ülgen, Selçuk Uluergüven, Tarık Ünlüoğlu, Şener Kökkaya, Bican Günalan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Murat Serezli gibi tanınmış isimler bulunuyor.

EYVAH EYVAH 2 KONUSU

Hüseyin, babası Ali Rıza Şeker'i İstanbul'da bulduktan sonra artık tek bir amacı vardır; sevdiği kıza, Müjgan'a kavuşmak. Firuzan'ı, terzi Ramiz'i ve babasını da yanına alarak Geyikli'ye dönen Hüseyin, Müjgan'ın kalbini kazanmak için çeşitli komik olaylara karışır. Dedesi ve ninesinin de içinde bulunduğu macerada, Geyikli köyünde kahkaha ve sürpriz dolu anlar yaşanır.

EYVAH EYVAH 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

"Eyvah Eyvah 2" filmi, çekimlerini Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli köyünde gerçekleştirdi. Geyikli'nin doğal güzellikleri ve atmosferi, filmin içeriğine renk kattı.