Fatih Portakal belgeyi görünce çileden çıktı: Rezalet!

Gazeteci Fatih Portakal, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı protokol belgesini paylaşmasına tepki göstererek, "Rezalet bir durum. Bu belge ‘siyasette ahlakdışılığı’ göstermesi açısından önemli. Ve iyi ki, belgede imzası bulunan Kılıçdaroğlu delegeleri sayesinde siyasetten tasfiye edildi" dedi.

Fatih Portakal belgeyi görünce çileden çıktı: Rezalet!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı protokolün belgesini açıkladı. Gazeteci Fatih Portakal, açıklanan belgelerle ilgili çarpıcı bir paylaşım yaparak, çok sert tepki gösterdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi çekişmeli geçerken seçim Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan arasında geçmiş ve 2. tura kalmıştı. 28 Mayıs öncesinde ise Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi'nden destek almak istedi ve görüşme yaptı. Görüşmede Zafer Partisi'ne İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere toplamda 3 bakanlık teklif edildiği ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu başlangıçta protokolü yalanladı ancak daha sonra öyle bir protokol olduğunu kabul etti.

"BU BELGE AHLAKDIŞILIĞI GÖSTERMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ"

Özdağ'ın protokol belgelerinin yayınlamasının ardından Fatih Portakal tepkisiz kalamadı. X hesabından paylaşım yapan Portakal, "Ümit Özdağ protokol belgesini sonunda açıkladı. Rezalet bir durum. Bu belge ‘siyasette ahlakdışılığı’ göstermesi açısından önemli. Ve iyi ki, belgede imzası bulunan Kılıçdaroğlu delegeleri sayesinde siyasetten tasfiye edildi. Nasıl da kendine inandırdı ve kandırdı milyonları?" dedi.