Fatih Terim, kayıpların tahsili için Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'e gitmiş!

Fatih Terim, dolandırılan futbolcular ile birlikte Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'i ziyaret ederek, kayıpların tahsil edilme şansı olup olmadığını sorduğu iddia edildi. Ateş ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aydoğdu'nun avukatları, Fatih Terim'in kayıplarını tahsil etmek için iftiraya başvurduğunu iddia etti.

Fatih Terim, kayıpların tahsili için Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'e gitmiş!

Türk futbol camiasını sarsan fon dolandırıcılığı davasında ünlü teknik direktör Fatih Terim'in adı, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ile yaptığı bir görüşme üzerinden gündeme geldi. İddiaya göre, Terim, kaybedilen paranın geri ödenip ödenemeyeceğini sormak amacıyla Denizbank Genel Müdürü ile bir araya geldi.

Dava dosyasında 2 Haziran'daki ifadesinde fonla ilgisi olmadığını belirten Terim'in, Seçil Erzan'ın evinde bulunan alacak verecek tablosunda fon için 700 bin dolar verdiği ve 800 bin dolar faiz getirisi aldığının yazılı olduğu ortaya çıkmıştı.

Davayla ilgili bir diğer önemli gelişme ise dolandırıldığını iddia eden futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak, Emrah Çolak ve Musa Mert Çetin'in, paralel banka vurgunuyla ilgili Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aydoğdu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunması oldu.

FATİH TERİM'İN KAYIPLARINI TAHSİL ETME ARZUSUYLA İFTİRA ATTIĞI İDDİA EDİLDİ

10Haber'in haberine göre, suç duyurusu sonrasında Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu'nun avukatları, Terim'in de bu meseleyle ilgili olarak Hakan Ateş'ten tefecilik faaliyetine ilişkin bedellerin ödenmesinin mümkün olup olmadığını sorduğunu ifade etti. Ancak avukatlar, bu talebin bankacılık dışı bir işlem olduğunu belirterek, Terim'in kayıplarını tahsil etme arzusuyla iftira attığını iddia etti.