Fenomenlerin kara para aklama iddiaları o rapçilere de sıçradı!

Sosyal medyada fenomenlere yönelik paylaşımlarıyla dikkat çeken Alp Kılınç, şimdi de bazı rapçilerin kara para akladığını iddia ederek, "İpin bir diğer ucunda da Rapçi olarak bir anda piyasaya çıkan çocukların üstünden aklananlar var" dedi ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslendi.

Fenomenlerin kara para aklama iddiaları o rapçilere de sıçradı!

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından birçok sosyal medya fenomeninin de kara para akladığını iddia eden Alp Kılınç'tan bir bomba daha geldi. Kılınç, bazı rapçilerin de gündeme getirilmesi gerektiğini ifade ederek, onların da kara para akladığını iddia etti.

"İPİN DİĞER UCUNDA RAPÇİ OLARAK PİYASAYA ÇIKAN ÇOCUKLAR..."

X hesabından paylaşım yapan Kılınç, şu ifadeleri kullandı:

"Paranın miktarı o kadar büyük ki, bütün hepsi fenomen influencerler üzerinden aklandı. İpin bir diğer ucunda da Rapçi olarak bir anda piyasaya çıkan çocukların üstünden aklananlar var. Bu rapçilerin ve menajerlerinin altında son model Porsche , Mercedes arabalar görüyoruz. Bu arabaları birbirlerine hediye ediyorlar. Şarkı kliplerini Dubai'de çekiliyorlar. Kliplerde paralar saçılıyor, herkes birbirine ahkam kesiyor. Kimsenin 2019'dan önce böyle bir zenginliği yok bu kazanılan paraların hiç biri konser reklam YouTube izlenmeleri değil. Kimisi kapalı çarşıda ayakkabı satıyordu kimisi torbacılık yapıyordu. En önemlisi hepsini birbiriyle aynı yerlerde aynı ortamlarda aynı storylerde görüyoruz. Bazılarınız bunları yan yana gördüğünde eminim ne alaka diyor. Örümcek ağı gibi her yere yayıldılar. Güvendiğiniz savunduğunuz birçok insanın bu pisliğin altında eli vardır. Kimse aileden zengin babadan zengin hikayelerine inanıp savunma yapmasın. Sizler için büyük bir hayal kırıklığı olacaktır.

Ali Yerlikaya, Sayın bakanım bu konuya bir el atmalısınız küçüğü büyüğü olmamalı bu operasyonların. Çünkü küçük balık olarak gördüklerimiz bile milyonlarla tek çift oynayıp ortalıklarda para saçıyorlar."